Колишній президент Таврії став колаборантом і засвітився у пропагандистських відео росії

Після російського вторгнення відроджена Таврія-Сімферополь оголосила про припинення свого функціонування. Колишній прес-аташе клубу Олег Терещенко розповів про злочинні дії президента Едуарда Репілевського.

– Наскільки відомо, екс-президент Таврії Репілевський разом зі своїм сином спрацювався з колаборантами та відвідував “футбольний турнір” у Новій Каховці у день побєдобєсія. Чув щось про це?

– Чув. Про це не лише я чув, а й ті, хто там був присутнім та активно займається інформаційною війною на боці України. Та й телеграм-пабліки орків не соромилися виставляти фото, де Репілевський із гауляйтером Леонтьєвим були присутні на цьому всьому. І російськими новинами я десь бачив шматочок інтерв’ю з Репілевським, у якому він казав, що вони чи то вже, чи готуються перереєструвати свій бізнес у Криму. У них готова продукція, є покупці, але потрібні банки, тож одним із реальних варіантів – працювати через Крим.

Я не знаю, чому так відбувається. Дуже прикро чути від цієї людини такі речі. Але кожен має свій вибір. На війні ти або за, або проти – співпрацюєш або ні. Або ж ти співпрацюєш через якусь конкретну причину. Мабуть, у нього на це є пояснення. Чи “відмажеться” він потім, коли прийдуть ЗСУ і нарешті наша область та Крим будуть звільнені, і що він говоритиме – йому вирішувати.

Особисто для мене це був шок. Більше того, найкращому другові Репілевського, меру Нової Каховки Коваленку, перед цим дали Орден Мужності. І виходить друг власника Ордену ось такий, – заявив Терещенко в інтерв’ю UA-football.

Максимович Назар

Recent Posts

Барселона програла 12 з останніх 26 матчів у ЛЧ

19 вересня відбувся матч 1-го туру Ліги чемпіонів сезону 2024/25, у якому «Барселона» на виїзді поступилася «Монако» з рахунком 1:2. Читати…

32 хв. ago

Олександр Караваєв: Ліга Європи поступається Лізі чемпіонів, але це – великий виклик

Захисник київського "Динамо" Олександр Караваєв на заході, присвяченому старту команди у Лізі Європи, поділився спогадами…

34 хв. ago

Гендиректор Полісся: На сьогодні ідентичні газони до нашого є лише на трьох стадіонах АПЛ

Генеральний директор "Полісся" Володимир Загурський розповів про технологію укладення нового газону на "Центральному" та двох полях навчально-тренувального…

37 хв. ago

Дієго Сімеоне: Ми контролювали 80 відсотків гри, але не змогли зупинити контратаку, яка принесла їм гол

Головний тренер "Атлетіко" Дієго Сімеоне прокоментував перемогу над "Лейпцигом" (2:1) в матчі 1-го туру загального…

40 хв. ago

Платіні запропонував змінити правила футболу та зменшити кількість гравців

Мішель Платіні, який наразі є радником президента Міжнародної федерації асоціацій професійних футболістів, а до цього…

44 хв. ago

Мікель Артета: Якщо не вдається перемогти, доведеться забрати одне очко

Наставник лондонського Арсенала Мікель Артета висловився про нічию (0:0) з італійською Аталантою у матчі 1…

47 хв. ago