Збірна України з футзалу U-19 виступить на міжнародному турнірі в Хорватії

У межах підготовки до матчів основного раунду відбору Євро-2022 (U-19) юнацька збірна України зіграє на міжнародному турнірі Futsal Week U-19, який пройде в хорватському Поречі.

Підопічні Віталія Одегова зберуться 4 червня в Ужгороді, повідомляє прес-служба Асоціації футзалу України. Після його завершення юнацька збірна України з футзалу візьме участь у міжнародному турнірі Futsal Week U-19, який 21—26 червня відбуватиметься в Поречі (Хорватія).
Склад юнацької збірної України з футзалу U-19

Воротарі: Микола Хомяк, Микола Гуйван, Дмитро Дяченко; польові гравці: Андрій Британ, Олександр Дичук, Андрій Ткачук, Олександр Сметаненко, Ростислав Семенченко, Владислав Сизик, Артем Щур, Ярослав Квасній, Дмитро Скибчик, Давид Калашник, Дмитро Рибіцький, Максим Малиновський, Сава Лутай.

Після змагань у Хорватії синьо-жовті вирушать до молдавського Чореску, який 7—10 липня прийматиме матчі групи 6 основного раунду відбору чемпіонату Європи. Суперниками нашої команди будуть збірні Андорри, Бельгії та Молдови.
Євро-2022 (U-19) з футзалу. Основний раунд кваліфікації. Група 6

07.07.2022

Бельгія — Молдова

Україна — Андорра

08.07.2022

Молдова — Андорра

Бельгія — Україна

10.07.2022

Молдова — Україна

Андорра — Бельгія

Нагадаємо, що за підсумками матчів основного раунду відбору вже відомі сім учасників фінального турніру чемпіонату Європи з футзалу-2022 серед юнацьких команд. Компанію збірній Іспанії, яка буде господарем першості, склали Італія, Португалія, Франція, Польща, Румунія й Хорватія. Останній учасник Євро-2022 визначиться за результатами поєдинків групи 6.

Фінальна частина Євро-2022 (U-19) з футзалу проходитиме 3—10 вересня в іспанському Хаені на «Олівіо-Арені», яка вміщує 6500 глядачів. Згідно із жеребкуванням вісім учасників турніру будуть розбиті на дві групи по чотири команди, по дві найкращі з яких вийдуть до півфіналів.

Нагадаємо, що на першому в історії Євро з футзалу серед юнаків, що відбулося 2019 року, збірна України пробилася до фінального турніру, де посіла у своїй групі третє місце. А чемпіоном став один із кривдників синьо-жовтих — команда Іспанії.

Максимович Назар

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

3 години ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

3 години ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

3 години ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

3 години ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

3 години ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

3 години ago