Categories: УПЛ

Джерело: Суркіс ледь не продав зятя у ресторані Монако

Президент Динамо Ігор Суркіс особисто займався працевлаштуванням захисника Крістіана Біловара, який є чоловіком його доньки Яни.

“Я зі своїх джерел знаю, що минулого літа Динамо отримувало дві пропозиції щодо Біловара з-за кордону. Одна реальна, а друга вийшла, скажімо так, “по приколу”.

Почнемо з “по приколу”. Це чутки, але я їм довіряю. Сидить Ігор Михайлович Суркіс в ресторані у Монако влітку, де він полюбляє проводити відпочинок. В його компанії нібито був власник Кардіффа.

Зайшла розмова про футбол, у ході якої Суркіс каже: “У мене зять – захисник класний, роботяга”. Власник Кардіффа каже: “Нам якраз потрібен центральний захисник”. Телефонує своїм менеджерам і сказав, щоб робили офіційну пропозицію по Біловару. І я знаю, що вона прийшла у Динамо! Я не знаю, розглядали її чи ні, але вийшло так, що в ресторані Монако Суркіс ледь не продав свого зятя.

Це “по приколу”, а є ще реальна. Наприкінці вікна прийшла пропозиція від Вікторії Пльзень. Сума мене вразила – 1,5 млн євро. Інформація достовірна, я їй довіряє. Але Динамо Біловара не відпустило. Не знаю, це Шовковський вирішив чи керівництво”, – розповів Бурбас у ефірі свого YouTube-каналу BurBuzz.

Додамо, що у нинішньому сезоні Біловар відіграв за Динамо 703 хвилини і не відзначався результативними діями. 23-річний захисник замінив травмованого Попова та став одним з головних героїв матчу проти Шахтаря (1:1). Transfermarkt оцінює Біловара у 600 тисяч євро.

Максимович Назар

Recent Posts

Анчелотті – переможець «Трофею Кройфа» як найкращий тренер року, він теж проігнорував церемонію

На церемонії «Золотий м“яч-2024» у Парижі оголосили переможця «Трофею Йогана Кройффа» найкращому тренеру року. Переможцем…

9 хв. ago

Еміліано Мартінес – володар «трофею Яшина», Лунін – на третьому місці

Володарем «трофею Яшина» став голкіпер «Астон Вілли» та збірної Аргентини Еміліано Мартінес. Він визнаний найкращим…

30 хв. ago

Кейн та Мбаппе — володарі трофея Герда Мюллера за найбільшу кількість голів у сезоні

Володарями трофея Герда Мюллера за найбільшу кількість голів у минулому сезоні стали Гаррі Кейн («Баварія»,…

49 хв. ago

Золотий м’яч 2024: визначився найкращий жіночий клуб року

Барселона виграла нагороду найкращому футбольному клубу серед жінок. Про це повідомила пресслужба Ballon d'Or.Читати далі

56 хв. ago

Реал визнаний найкращим чоловічим клубом року, але ніхто не вийшов отримувати премію

Найкращим чоловічим клубом року визнаний «Реал» Мадрид. Читати далі

1 годину ago

Ямаль отримав «Трофей Копа» як найкращий молодий гравець року

Найкращим молодим гравцем року визнаний вінгер «Барселони» Ламін Ямаль. Читати далі

1 годину ago