Індзагі про 4:4 з Ювентусом: Ми заслуговували забити 7 або 8 голів проти команди, яка до цього часу пропустила лише один

Вчора на Дербі Італії “нерадзуррі” та “стара синьйора” подарувала вболівальникам яскравий матч, який завершився з нічийним рахунком 4:4.

Головний тренер “Інтера” Сімоне Індзагі на післяматчевій пресконференції не приховував свого розчарування результатом, оскільки його команди втратила цю перемогу.

“Нам потрібно проявити більше рішучості, але як тренер, я повинен сказати, що ми заслуговували забити 7 або 8 голів проти команди, яка до цього часу пропустила лише один. Усі гравці сильно розчаровані, і я перший, хто це відчув, але ми грали добре, попри розчарування від того, що не змогли забити п’ятий гол, який би вирішив долю поєдинку. Після третього голу команда трохи занервувала, але це футбол. Це важливий урок, який ми візьмемо з собою. Чого не вистачало? Трохи більше рішучості. Це правда, що результат впливає на нас, але я побачив команду, яка створила багато гольових моментів. Гравці наполегливо працюють, і я бачу відмінний настрій. Розчаровує така нічия, коли команда заслуговувала на більше. Нейтральні глядачі могли б отримати задоволення від гри. Мені вона сподобалася менше, але з огляду на те, що ми створили, у мене є певна впевненість, від якої можна відштовхуватися”, – заявив Сімоне Індзагі.

Додамо, що після дев’яти зіграних турів у чемпіонаті “Інтер” перебуває на другому місці з 18 очками. Наступний матч “нерадзуррі” проведуть 30 жовтня на виїзді проти “Емполі”.

Сапотюк Юрій

Recent Posts

Будківський забив 50-й м’яч в українській кар’єрі і став новим рекордсменом Зорі в УПЛ

Гол у матчі з «Лівим берегом» (2:0) став 50-м в українській кар'єрі 32-річного форварда луганчан Пилипа…

4 хв. ago

Леоненко: Мені шкода вболівальників Динамо, які приходять на футбол і бачать два моменти

Київське Динамо на домашньому стадіоні вирвало нічию в донецького Шахтаря в матчі 11-го туру Української…

2 години ago

Суддівські призначення на 1/8 фіналу Кубка України

Комітети Української асоціації футболу призначили офіційних осіб на матчі 1/8 фіналу Кубка України сезону-2024/2025.Читати далі

2 години ago

Кабаєв: Ніхто не хотів програвати, всі розуміли, з ким грають

Півзахисник "Динамо" Владислав Кабаєв поділився враженнями від домашнього поєдинку з "Шахтарем" (1:1).Читати далі

2 години ago

Ліга 1. ПСЖ у більшості розбив підопічних Де Дзербі

У 9-му турі Ліги 1 ПСЖ на виїзді зустрічався з Марселем.пунктів). Читати далі

11 години ago

Серія. Рома з Довбиком вхопила повну торбу голів від Фіорентини

27 жовтня пройшов матч 9-го туру Серії А 2024/25 між командами Фіорентіна та Рома. Читати далі

12 години ago