Categories: УПЛ

Олег Шандрук: Ми сьогодні більше втратили два очки, ніж здобули одне

Виконувач обов‘язки головного тренера рівненського Вереса Олег Шандрук поділився враженнями після нічийного домашнього поєдинку із полтавською Ворсклою.

– Той факт, що ми не програємо п’ять матчів поспіль – це позитив. Але, хотілося б більше перемог. Тому, у цій серії є і певний негатив. Вважаю, що ми сьогодні бильше втратили два очки, ніж здобули одне. Це домашня гра. І як би вона не розвивалася – ми не можемо бути задоволені нічиєю.

Чому так пізно змінили Яго на Валерія Кучерова? Якби він окрім асисту ще і гол забив, коли мав прекрасний шанс – ви б мене запитували, чому він зі старту не вийшов. Після фінального свистка – легко оцінювати гру. Він якісно вийшов на заміну. Як і в матчі з Чорноморцем. Мене тішить, що гравці виходять на заміну з бажаням допомогти команді. Дуже добре увійшов у гру Віталій Дахновський. Він дуже агресивно діяв, заробив вилучення для суперника. Молоді гравці: Михайло Протасевич і Дмитро Годя – теж добре проявили себе.

Гіо Куція? Його рідна позиція – шостий, або восьмий номер. Але в нас постійно випадає хтось із крайніх захисників. Михайло Протасевич – лише відновився, у Василя Гакмана – важка травма, Євгеній Морозко ніяк повноцінно вилікуватися не може. Вимушені закривати цю позицію іншими гравцям. Гіо – молодець. Він колись у спортшколі колись грав на цій позиції. І виглядав дуже кваліфіковано. Сподіваюся, що його ушкодження – несерйозне і він зможе нам допомогти у наступних поєдинках.

Кубкова гра проти Оболоні? Для нас це важливий матч, хороший стимул для гравців і тренерського штабу. Тим паче, ми граємо вдома. Щодо ротації – звичайно, вона буде.

Максимович Назар

Recent Posts

Ліга 1. ПСЖ у більшості розбив підопічних Де Дзербі

У 9-му турі Ліги 1 ПСЖ на виїзді зустрічався з Марселем.пунктів). Читати далі

2 години ago

Серія. Рома з Довбиком вхопила повну торбу голів від Фіорентини

27 жовтня пройшов матч 9-го туру Серії А 2024/25 між командами Фіорентіна та Рома. Читати далі

2 години ago

Салах наздогнав Фаулера у списку найкращих бомбардирів АПЛ

Вінгер Ліверпуля Мохамед Салах випередив Джермейна Дефо у списку найкращих бомбардирів в історії Англійської Прем'єр-ліги.Читати…

2 години ago

Бенфіка з Трубіним розгромила Ріу Аве в чемпіонаті Португалії

Бенфіка здобула розгромну перемогу над Ріу Аве в межах 9 туру португальської Прімейри-ліги. Читати далі

2 години ago

Маріно Пушич: Я вважаю, що ми заслужили на перемогу

Головний тренер "Шахтаря" Марино Пушич поділився своєю думкою про сьогоднішній матч із "Динамо" (1:1).Читати далі

4 години ago

Владислав Дубінчак: Нічия для нас – теж на даний момент позитивний результат

Захисник "Динамо" Владислав Дубінчак прокоментував нічию з "Шахтарем" (1:1) в 11-му турі УПЛ.Читати далі

4 години ago