Інтер – Ювентус: анонс матчу 9-го туру Серії А

Серія А. Дев’ятий тур
27 жовтня. 19:00. Мілан. “Джузеппе Меацца”
“Інтер” – “Ювентус”
Головний арбітр: Марко Гвіда

Стан команд

“Інтер” з п’ятьма перемогами поспіль у всіх турнірах, з трьома поспіль у лізі. Тобто начебто оговтався від неприємної середини вересня, коли програв “Мілану” і не переграв навіть “Монцу”. Сімоне Індзагі дуже задоволений реакцією команди на ті невдачі, її боротьбою, налаштованістю, вважає, що в усіх матчах повинна була перемагати з різницею більше одного м’яча.

Тим не менш, у лізі всі три останні перемоги – з різницею в один. Ще й спочатку двічі 3:2, які продовжили серію матчів Серії А з щонайменше двома пропущеними до двох. Оборона мала поганий вигляд, і Індзагі це визнавав. Говорячи, що команда пропускає з кожної помилки.

З того часу, щоправда, вона здобула дві гостьові перемоги з рахунком 1:0, тобто в цьому аспекті виправилася. Але ж суперниками виступали кризова “Рома” і остання команда Ліги Чемпіонів після двох турів “Янг Бойз”. І проти обох було важко, обом “нерадзуррі” дозволяли доволі тривалі відтинки домінування, останньому забили лише на 93-ій хвилині.

Перед звітним матчем Індзагі знову повторив, що задоволений формою команди, що вона наближається до бажаного рівня. Хоча визнає кадрові проблеми. І намагається знизити тиск заявами, що матч проти “Ювентуса” не вирішальний у боротьбі за Скудетто, як і будь-який матч у жовтні.

Для “Ювентуса” вересень також був дуже складним. Три нульові нічиї у лізі поспіль, причому цілком заслужені. 3:0 над “Дженоа” потім був таким ж похмурим в першому таймі, 1:1 проти “Кальярі” у жовтні з пропущеним на 88-ій хвилині та 1:0 над “Лаціо” завдяки автоголу на 84-ій, при тому, що суперник грав вдесятьох з 24-ої, також були похмурими.

Ну а 0:1 проти “Штутгарта” посеред тижня вдома у Лізі Чемпіонів з пропущеним на 92-ій хвилині був повним провалом. “Юве” просто віддав супернику ініціативу, сидів і чекав, поки йому заб’ють. Ледве не дочекався нульової нічиєї, навіть відбив пенальті, але зрештою пропустив заслужений м’яч. Перша поразка у сезоні вийшла вкрай болючою.

ЗМІ повідомляють, що після цієї невдачі Тьяго Мотта скасував день тренувань, надавши гравцям час відпочити та поміркувати над своєю грою, а в ніч після матчу переглянув його двічі.

Тепер він, щоправда, каже, що той матч залишився у минулому, і тому психологічна праця з гравцями не потрібна. Запевняє, що вони готові “на 200 відсотків”. Як і раніше, впевнений у своїй ідеї футболу. При цьому намагається виставити свою команду аутсайдером, нагадуючи, що попереднього сезону поступилася “Інтеру” 23-ма очками. Називає фаворитами ліги “нерадзуррі” та “Наполі”.

Він застерігає проти сили суперника і особливо – швидкісних контратак, а також його вміння перегрупуватися.

Індзагі нагадує, що матчі проти “Ювентуса” в його каденції в “Інтері” завжди були збалансованими, а в кубкових турнірах часто переходили у додатковий час. Чекає на збалансований і тепер, відзначаючи оборону суперника. При цьому відзначає різницю в ігрових принципах Массіміліано Аллегрі та Мотти. Згадуючи про свої складні матчі проти обох.

Матчі між командами справді збалансовані. При цьому Індзагі та Аллегрі володіння м’ячем не шукали. А ось Мотта шукає його, перший у лізі. Цікаво буде подивитися на динаміку гри його “Ювентуса”, нового “Ювентуса” проти традиційного “Інтера” Індзагі. Традиційного, але ослаблого в обороні.

Кадри

В “Інтері” залишається проблема у центрі поля. Ніколо Барелла тільки-но оговтався від місяця травми, а вже був змушений відіграти два повні матчі поспіль. Ще й не на своїй позиції, а останнього опорника, розігруючого, замість Хакана Чалханоглу. Так має бути і цього разу. Хоча повернувся прямий дублер турка Асллані, але він молодий і глухий запасний.

Зелінський почувається краще, але Барелла все ж таки – головний кандидат. Почується краще і Фраттезі після хвороби. Він – кандидат на більш атакувальну позицію.

У Швейцарії вибув запасний латераль Аугугсто. Але перший Дімарко там відпочив більше тайму і навіть асистував. Також у Берні відпочили Дарміан та Бастоні – грали Думфріз та Біссек. Відпочили годину і Лаутаро Мартінес та Тюрам. Другий в результаті вийшов і забив на 93-ій хвилині. У лізі на його рахунку вже сім голів. Перший забив переможний гол “Ромі”.

Захисник Ачербі не повернувся.

У “Ювентуса” не повернуться Ніко Гонсалес, Коопмейнерс, Бремер. Праворуч в атаці зіграє Консейсау чи хтось з колишніх захисників? Камбіазо чи Веа? А на позиції “десятки” – Йїлдіз чи опорник? МакКенні, Фаджолі. Можливо, Кефрен Тюрам, брат Маркуса в їхньому першому дербі в Італії.

Дуглас Луїс вибув. Натомість, головні бійці команди – Локателлі, Гатті та Камбіазо – проти “Штутгарта” добре відпочили. Капітан Даніло грав замість другого проти “Штутгарта” та був вилучений. Кабал грав замість третього. А замість першого грав Фаджолі, який провалив центр поля.

Душан Влахович з трьома дублями у сезоні у всіх турнірах, але й з багатьма провальними матчами. А в останніх трьох у всіх турнірах він забив лише одного разу – з пенальті. З якої ноги він встане?

У Лізі Чемпіонів через вилучення Ді Грегоріо ворота захищав Перін. Тепер Мікеле повинен повернутися.

Corriere dello Sport підрахував, що через травми в цьому матчі не зможуть зіграти гравці на суму 280 мільйонів євро.

“Інтер”: Зоммер, Павар, Ді Фрай, Бастоні, Дарміан, Барелла, Фраттезі, Мхітарян, Дімарко, М. Тюрам, Лаутаро Мартінес

“Ювентус”: Ді Грегоріо, Савона, Гатті, Калулу, Камбіазо, Локателлі, Фаджолі, К. Тюрам, Консейсау, Йїлдіз, Влахович

Цифри та факти

  • Результати останніх шести очних матчів у лізі на всіх полях рівні – по дві перемоги кожної з команд та дві нічиї. В останніх восьми рахунок перемог також рівний – 3:3. Абсолютно такі ж самі показники останніх шести та восьми очних матчів у Мілані
  • В останніх чотирьох очних матчах у лізі у Мілані та в останніх шести таких на всіх полях забивалося менше трьох м’ячів. При цьому нічиєї 0:0 не було в останніх 13-ти таких на всіх полях і в останніх восьми у Мілані
  • “Інтер” виграв п’ять останніх матчів проти всіх у всіх турнірах. З п’ятого травня він програв у всіх турнірах одного разу – “Мілану” у вересні. Ця поразка залишається також його єдиною домашньою у всіх турнірах в 2024-му році
  • “Ювентус” не програвав в останніх 16-ти матчах ліги. Також він не програвав в 16-ти матчах у всіх турнірах поспіль до поразки від “Штутгарта” – його єдиної у всіх турнірах з 23-го квітня. Щоправда, він виграв лише шість з 16-ти останніх матчів ліги, решту зігравши внічию. З останніх шести матчів Серії А він виграв два за чотирьох нічиїх
  • “Інтер” пропустив у восьми турах ліги цього сезону стільки ж, скільки за все перше коло попереднього сезону (дев’ять м’ячів). Щоправда, в останньому турі не пропускав
  • “Ювентус” пропустив лише один м’яч в перших восьми турах ліги, чого раніше ніколи у своїй історії не досягав
  • “Ювентус” не програвав в семи останніх гостьових матчах ліги – дві перемоги та п’ять нічиїх. В останніх трьох таких він не пропускав
  • В останніх чотирьох матчах у всіх турнірах за участю “Ювентуса” було показано червоні картки. Тричі – його гравцям, одного разу – суперникам. Червону картку було показано і супернику “Інтера” в його попередньому матчі на “Джузеппе Меацца”
Максимович Назар

Recent Posts

Журналіст: Я знаю, що Лудогорець цікавився Ребровим дуже серйозно і пропонував йому великі гроші

Журналіст Михайло Співаковський розповів, що «Лудогорець» робив пропозицію головному тренеру збірної України Сергію Реброву.Читати далі

29 хв. ago

Перша ліга. Прикарпаття впевнено перемогло Поділля

Зустріч сусідів у турнірній таблиці, яких відділяють всього три очки. У минулому турі "Прикарпаття" досить…

35 хв. ago

Андрій Воробей: Сьогодні матч покаже, наскільки Шовковський був правий

Колишній форвард "гірників" Андрій Воробей зробив свій прогноз на центральний поєдинок туру "Динамо" - "Шахтар".Читати…

50 хв. ago

Олег Шелаєв: Склад у Динамо потужніший, ставлю на перемогу киян – 2:1

Колишній гравець національної збірної України Олег Шелаєв зробив прогноз на центральний матч 11 туру УПЛ…

52 хв. ago

Юрій Беньо: Шахтар переможе, або точно не програє в матчі з Динамо

Екс-гравець "Карпат", і екс-тренер "гірників" Юрій Беньо зробив прогноз на матч 11-го туру чемпіонату України…

53 хв. ago

Віктор Леоненко: Думаю, Динамо переможе Шахтар 2:0 або 1:0

Екс-форвард киян Віктор Леоненко висловився щодо результату протистояння між Динамо і Шахтарем в рамках 11-го…

60 хв. ago