Categories: Друга ліга

Друга ліга. У матчі “двієчок” Полісся зазнало поразки від Руха

В матчі 12-го туру зійшлися дві команди з цікавими показниками: Полісся-2 (найбільш забивна команда – 22 м’яі) та Рух-2 (львівська команда не програвала вісім останніх матчів: сім перемог і одна нічия).

Друга ліга, 12-й тур. Група А.

Полісся-2 Житомир – Рух-2 Львів  0 : 2.

0 – 1. Кітела – 1.

0 – 2. Дзюнь – 17.

У заключному перед перервою 12-му турі Другої ліги «Рух-2» завітав у Глибочицю, де зустрівся з «Поліссям-2». Матч розпочався зі швидкої атаки флангом, яку розігнали «жовто-чорні»: Мілан Михальчук закинув на Святослава Боцьківа, а вінгер львів’ян віддав на Андрія Кітелу, який відкрив рахунок у матчі вже на 1-ій хвилині. Господарі відповіли ударом головою Йоки – повз ворота. Далі вже Юрій-Володимир Герета вступив у гру після ще одного удару Йоки. А на 17-ій хвилині Михайло Дзюнь відгукнувся на подачу у виконанні Сергія Панченка й подвоїв перевагу «рухівців». Далі м’ячем більше володіло «Полісся-2», але без загрози воротам львів’ян. Чи не найнебезпечніший момент житомиряни мали, коли Караман наприкінці першого тайму зі штрафного пробив над поперечиною.

На старті другої половини гри команди обмінялися моментами після розіграшу стандартів, але рахунок залишився незмінним. Згодом Трайков потужно бив зі штрафного – Герета здійснив сейв. За мить Трайков опинився на самоті у карному майданчику «Руху-2» й з хорошої позиції вдарив повз ворота. Після цього Герета нейтралізував вихід віч-на-віч, а наприкінці гри голкіпер «жовто-чорних» врятував команду, парирувавши сильний дальній постріл.

У підсумку, виїзна перемога «Руху-2» з рахунком 2:0, що продовжує безпрограшну серію підопічних Івана Федика до 9-ти матчів. На перерву «жовто-чорні» йдуть, лідируючи у турнірній таблиці та маючи в своєму активі 26 очок. Наступну офіційну гру «Рух-2» зіграє у 2025 році, коли в 13-му турі Другої ліги у квітні вдома прийматиме «Скалу 1911».

Максимович Назар

Recent Posts

Ліонель Мессі: Хочемо зробити Інтер Маямі одним з найбільших клубів світу

Форвард «Інтер» Маямі Ліонель Мессі розповів, що хоче допомогти американському клубу спробувати стати одним з…

28 хв. ago

Перша ліга. Діназ зазнав поразки від Металіста 1925

В межах 14-го туру Металіст 1925 здобув 50-ту перемогу у Першій лізі, перемігши на виїзді…

39 хв. ago

Олег Кузнецов: Матч Динамо – Шахтар – це битва за весь сезон, а не за 6 очок

Екс-гравець київського "Динамо", український тренер Олег Кузнецов в коментарі Footboom поділився очікуваннями від центрального матчу…

50 хв. ago

Друга ліга. Колос-2 впевнено переміг столичний Локомотив

В межах 12-го туру лідер Другої ліги Колос-2 (цього сезону ще не програвав: вісім перемог…

56 хв. ago

Перша ліга. Буковина в меншості зіграла внічию з Епіцентром

Центральний матч туру у цій групі. Поєдинок другої та третьої команд групи, в яких ще…

1 годину ago

УПЛ. Олександрія з нереалізованим пенальті перемогла Інгулець

“Олександрія” продовжує залишатись в групі лідерів чемпіонату України. Команда Руслана Ротаня виграла сім з дев’яти…

2 години ago