Categories: Перша ліга

Ілля Близнюк: Хочеться, щоб Металург відродився

Головний тренер “Металурга” Ілля Близнюк в інтерв’ю клубній пресслужбі розповів про перші враження від роботи з командою.

“Нам треба багато працювати над усіма компонентами, що є в футболі, поліпшувати ігрову і тактичну дисципліну. Ряд невдалих матчів, які були у команди, негативно вплинули на психологічний стан гравців. Ми над цим працюємо в тренувальному процесі. Потрібно більш якісно завершувати гольові моменти.

Кожного дня ми щось впроваджуємо, спілкуємося з хлопцями, з тренерським штабом, персоналом клубу. Немає такого, що відпрацювали і розійшлися по своїх домівках. Увесь час ми на зв’язку: спілкуємось, аналізуємо, цікавимось всім, що може турбувати гравців. Зараз матчі йдуть дуже щільно, тому кожен день треба використовувати максимально ефективно. Якщо футболісти будуть прагнути перемагати в кожному матчі, то вони зростатимуть в професійному плані”.

“Більшість футболістів я знав. Сподобалося те, що деякі гравці, особливо вікові, почали працювати з більшим ентузіазмом. У кожного є свої сильні сторони, головне, правильно їх використати. Я задоволений, що хлопці перейнялися нашими ідеями.

У футболі значення має все – особистий побут, взаємовідносини всередині колективу. Якщо говорити про фізичну готовність, то зараз ми стараємося максимально комплексно підводити хлопців до гри. Часу, щоб робити великі навантаження, вже немає. Фундамент треба було закладати у передсезонній підготовці. Щодо психології, її змінити може тільки позитивний результат. Коли команда перемагає, настрій в усіх змінюється.

Хочеться, щоб “Металург” відродився, вболівальники нарешті змогли приходити на стадіон та підтримувати запорізьку команду безпосередньо з трибун”, – заявив фахівець.

Близнюк очолив команду 1 жовтня. Під його керівництвом колектив набрав 5 очок у чотирьох турах. До його призначення футболісти набрали стільки ж балів у восьми зустрічах.

Максимович Назар

Recent Posts

Владислав Велетень: Установка була – завжди перемагати

Півзахисник "Колоса" Владислав Велетень прокоментував нічию з "Поліссям" (1:1) в 11-му турі УПЛ.Читати далі

9 хв. ago

Педру Нету: Ми перетворюємо Челсі на команду найвищого рівня

Вінгер "Челсі" Педру Нету розповів про менталітет команди.Читати далі

11 хв. ago

МЛС. плей-офф, 1/8 фіналу. Інтер Маямі з голом Суареса і асистом Мессі переміг Атланту – Кривцов не потрапив у заявку

У ніч на суботу, 26 жовтня, відбувся перший матч плей-офф МЛС між Інтером Маямі та…

2 години ago

Ілля Квасниця: Прикро, коли втрачаєш перемогу, домінуючи на полі більшу частину матчу

Післяматчевий коментар автора голу у ворота “Чорноморця”.Читати далі

2 години ago

Вінгер Чорноморця: Я вважаю, що ми більше здобули 1 бал, ніж втратили

Вінгер "Чорноморця" Денис Янаков поділився своїми думками після нічиї з "Рухом" (1:1) в 11-му турі…

2 години ago

Реал – Барселона: анонс Ель-Класіко

Прімера. 11-й тур 26 жовтня. Мадрид. "Сантьяго Бернабеу" "Реал Мадрид" 22:00 "Барселона" Арбітр: Хосе Марія…

2 години ago