Categories: УПЛ

Віталій Пономарьов: Ми забили гол, але нам не вистачило майстерності втримати перемогу

Головний тренер «Руху» прокоментував нічию з «Чорноморцем» (1:1).

– Це незадовільний для нас результат. «Рух» мав вигравати матч, адже в нас була ігрова та територіальна перевага. Ми забили гол, але нам не вистачило майстерності втримати перемогу. Нам ще слід багато працювати, адже від цих хлопців очікують дуже багато. Водночас досвідчена команда в такій ситуації не втратила б перемогу. На жаль, через ці помилки команда втрачає очки. У нас зараз непроста ситуація, бо «Рух» не виграє вже шість матчів.

Команда непогано розпочала гру з «Чорноморцем», створювала моменти. Кінцівка першого тайму склалась не так, як ми хотіли. В першому таймі ми не могли забити гол, тому випустили по перерві нападника, бо розраховували, що Краснопір допоможе нам в атаці. Ігорю не все вдавалось у попередніх матчах, а в нас є хороші футболісти в атаці, щоб провести ротацію.

Нам вдалося забити на старті другого тайму. Далі ситуація була під нашим контролем, але команді треба вміти тримати удар, якщо раптом щось міняється на полі, й доводити справу до логічного кінця.

Щодо виходу Клайвера та Дениса Слюсара в стартовому складі, то це гравці основи. В нас зібрані футболісти приблизно одного рівня й тому ж Клайверу потрібно давати якомога більше ігрових хвилин, аби прогресувати. Це стосується й інших гравців, які отримують ігровий час.

Ми у звичному режимі готуватимемось до кубкової гри з «Карпатами». Нам слід розібрати свою гру та проаналізувати останні матчі. Такі голи, які ми пропустили в матах з «Карпатами» та «Чорноморцем», є необов’язковими. Причиною цього є індивідуальні помилки та те, що гравці не дограють певні епізоди, а вони у підсумку вирішують долю поєдинку.

Максимович Назар

Recent Posts

Олександр Поздєєв: Мені здається, важка для нас видалася гра

Головний тренер «Колоса» Олександр Поздєєв прокоментував нічию з «Поліссям» (1:1) в 11-му турі УПЛ.Читати далі

41 хв. ago

Захисник Лівого Берега: До Зорі готуємося у звичному режимі

Захисник «Лівого Берега» Андрій Якимів розповів, як команда готується до матчу 11-го туру Української Прем’єр-ліги,…

1 годину ago

Віталій Вернидуб: Кривбас вивчив стиль гри ЛНЗ

Тренер криворізького «Кривбасу» Віталій Вернидуб прокоментував клубній пресслужбі, як команда готується до матчу 11-го туру…

1 годину ago

Лавриненко подав заяву в Палату спорів УАФ про неправомірність розірвання його контракту з Вересом

Співведучий «ТаТоТаке» Михайло Співаковський поділився інформацією щодо суперечки в юридичній площині між Сергієм Лавриненком та…

1 годину ago

Колос перервав безгольову серію, яка тривала 317 хвилин

«Колос» відкрив рахунок у матчі 11-го туру УПЛ проти «Полісся». Читати далі

1 годину ago

ЗМІ: Реал хоче підписати одноклубника Роналду

Мадридський "Реал" виявляє інтерес до 30-річного центрального захисника "Аль-Насра" Емеріка Ляпорта. Про це повідомляє AS.Читати…

1 годину ago