Categories: Єврокубки

Італійські ЗМІ – про матч Рома – Динамо

Італійські журналісти похвалили Артема Довбика за забитий гол, який допоміг “Ромі” здобути першу перемогу в Лізі Європи, але загалом залишилися незадоволені грою римлян, які фактично не створювали небезпечних моментів у цьому матчі.

Місцеві ЗМІ розповідають про те, що на Івана Юрича чиниться величезний тиск, тому що результати “Роми” і, особливо, її гра, не подобаються вболівальникам та керівникам клубу, тому будь-який невдалий результат у найближчих матчах може вплинути на Юрича та його місце у “Ромі”.

La Repubblica

“Довбик рятує “Рому” від чергової ганьби”, – журналіст видання La Repubblica здивований слабкою грою італійців у матчі з “Динамо”, яке вийшло на поле експериментальним складом.

– Лише маленький момент нікчемного щастя. Невеликий спалах, результат, який може тішити, якщо ви не бачили гру. Але на полі все виглядало дуже похмуро, практично нічого не створюється обома командами. “Рома” робить все, що може в цей період, а може вона не так багато. Швидше, навіть дуже мало. Блякла гра, проблеми в атаці та в обороні, складність у взаєморозумінні між футболістами залишаються. На жаль, їх, здається, неможливо прибрати. У всякому разі, поки в команді працює Іван Юрич, який так і не зміг покращити гру команди.

Найпоказовішим моментом стала реакція вболівальників, які залишали стадіон незадоволеними, незважаючи на перемогу “Роми”. Очевидно, що це не той випадок, коли перемога радує. Швидше, вона викликала у всіх ще більше запитань щодо роботи Юрича.

Sport Mediaset

“Довбик дарує “Ромі” першу європейську радість”, – журналіст сайту Sport Mediaset зазначає, що перемога була відносно простою і впевненою для римлян, але в матчі було мало моментів, тому вболівальники залишилися незадоволені грою “Роми”.

– У третій ігровий день Ліги Європи “Рома” обіграла київське “Динамо” з рахунком 1:0 і здобула свою першу перемогу в турнірі. Юрич, як і було оголошено, дає відпочити лідерам. Дібала вийшов у другому таймі, Довбика було замінено практично відразу після перерви. Результат матчу вирішується на 23-й хвилині: Бальданці пробігає повз Міхавка, який тримає його за футболку. Справедливий пенальті, котрий Довбик спокійно реалізував. “Джаллороссі” не ідеально зіграли в обороні, оскільки можливості забити були у Тимчика та Герреро, але неточність українців та надійна гра Свілара врятували Юрича, на якого останнім часом чиниться величезний тиск, оскільки вболівальники закликають керівників клубу звільнити тренерський штаб.

У другому таймі римляни спокійно контролювали гру, змушені були забивати другий гол, але шикарний момент було втрачено Шомуродовим. Можна сказати, що таким чином вони спокутували поразку від “Ельфсборга”. Але все ж таки гра “Роми” далека від ідеальної.

Fanta Calcio

“Довбик допомагає досягти важливого успіху для “Роми”, – журналіст сайту Fanta Calcio відзначає важливу роль українського форварда в останніх матчах римського клубу, але вважає, що команда стала надто залежною від Довбика.

– Таким чином, “Джаллороссі” здобули фундаментальну перемогу у своєму прогресі в Лізі Європи та продовжують боротьбу за вихід у наступний раунд. Команда Юрича на старті зіткнулася з деякими труднощами: київське “Динамо” дуже добре закривало весь вільний простір. Матч вийшов із глухого кута на 23-й хвилині, коли Довбик реалізував пенальті, після того, як Міхавко схопив гравця “Роми” за футболку. Відразу після цього українці були близькі до того, щоб зрівняти рахунок через помилку Ле Фе в обороні, яка започаткувала контратаку суперника, але удар Тимчика пройшов трохи повз ворота.

У другому таймі гості не становили особливої ​​загрози, зате “Джаллороссі” кілька разів були близькі до того, щоб подвоїти перевагу, завдяки тому, що команда створювала моменти Шомуродову, який нещодавно з’явився. Втім, він був не дуже точним, довівши, що справедливо. У фіналі матчу нічого особливого не відбувається: “Рома” перемагає київське “Динамо” з рахунком 1:0, але це не зовсім та перемога, яку очікували побачити вболівальники у поєдинку з таким суперником.

Максимович Назар

Recent Posts

УПЛ U19. Кривбас закамбечив з ЛНЗ, Карпати розгромили Оболонь, Олександрія зіграла внічию

В чемпіонаті юнацьких команд відбуваються матчі 11-го туруЧитати далі

17 хв. ago

Перша ліга. Кремінь в більшості розгромно програв Кудрівці

Кремінь у минулому турі згідно календаря чемпіонату участі не брав. Кудрівка в минулій грі зазнала…

23 хв. ago

Перша ліга. Металург мінімально переміг Маріуполь

Металург у минулому турі в гостях зумів відібрати два очки в лідера групи Полтави. ФСК…

45 хв. ago

Рух – Чорноморець: стартові склади матчу 11-го туру УПЛ

"Рух" і "Чорноморець" відкриють програму 11-го туру Української Прем'єр-ліги. Зустріч відбудеться у Львові на "Арені…

49 хв. ago

Перша ліга. Вікторія зазнала поразки від Полтави

Центральний матч туру у цій групі. Вікторія в минулому турі в гостях перемогла Кудрівку і…

56 хв. ago

Василь Кравець: Приємно грати у такій конкуренції як у Групі Б Першої ліги

Герой 13-го туру у Першій лізі 2024/25 Василь Кравець розповів про перемогу над ЮКСАЧитати далі

1 годину ago