Categories: Єврокубки

Володимир Шаран: Рома зараз не настільки сильна, щоб були побоювання перед поєдинком з Динамо

Український тренер Володимир Шаран поділився очікуваннями від матчу 3-го туру загального етапу Ліги Європи «Рома» – «Динамо», який пройде 24 жовтня.

– Володимире Богдановичу, які у вас очікування від сьогоднішнього матчу «Рома» – «Динамо»? Цікавою має бути гра на «Стадіо Олімпіко»?

– Дійсно, поєдинок буде на чудовому стадіоні. Тим паче, писали, що вчора вже було продано 60 тисяч квитків на цю зустріч. Я думаю, що ще буде більше продано квитків. Тому, я сподіваюся, що буде повністю заповнений стадіон. Це супер!

Раніше італійські команди не приділяли достатньо уваги Лізі Європи та Лізі конференцій. А зараз ми бачимо іншу картинку. І, зважаючи на ті результати, які зараз демонструє «Рома», фанати прагнуть лише перемоги своєї команди. І тим цікавішим буде цей поєдинок.

– Можливо, такий ажіотаж пов’язаний з тим, що Рома три матчі поспіль не перемагає, і тіфозі «джаллороссі» хочуть підтримати її?

– Так-так, і це також. А Для «Динамо» теж матч важливий, тому що кияни ще не набирали очок у цій Лізі Європи. А вчора ще й виповнилося 35 років Андрію Ярмоленку. Тому хлопці будуть прагнути досягти позитивного результату. Хоча скажу з того, що я бачив раніше і зараз, ми проти італійських команд граємо погано, на превеликий жаль.

Не зважаючи на те, який виходить склад в кожного з суперників, все одно частіше ми програємо. Яскравий приклад – це програшний матч «Динамо» із «Лаціо», який грав десь другим складом. Але, звичайно, нам, як вболівальникам «Динамо», хочеться отримати насолоду від гри. Є бажання, щоб «Динамо» здобуло перемогу і продемонструвало майстерність в атаці.

А, щоб була майстерність в атаці, в першу чергу, треба думати про захист. Якщо ми чудово зіграємо в обороні, чого всім українським командам бракує в таких поєдинках на євроарені, то у «Динамо» є шанс і перемогти. «Рома» зараз не настільки сильна, щоб були якісь побоювання перед цим поєдинком, – сказав Шаран.

Сапотюк Юрій

Recent Posts

Войцех Щенсни: Якби я був на місці тренера, я б себе не випускав на поле

Воротар «Барселони» Войцех Щенсни, який перейшов до каталонців в жовтні цього року, висловився про свій дебют:Читати далі

5 хв. ago

Атлетіко поскаржився в УЄФА на суддівство – у клубі вважають пенальті в матчі з Ліллем “вигаданим”

Мадридський Атлетіко незадоволений суддівством Марко Гуїди в матчі 3-го туру Ліги чемпіонів із Ліллем (1:3).Читати…

9 хв. ago

Манчіні звільнили з посади головного тренера Саудівської Аравії

Італійського фахівця Роберто Манчіні звільнили з посади головного тренера збірної Саудівської Аравії. Читати далі

13 хв. ago

Томас Мюллер: Ми приїхали сюди за перемогою, але програли з рахунком 4:1, тож нам потрібно ще багато працювати

Німецький півзахисник мюнхенської «Баварії» Томас Мюллер підбив підсумки програної гри основного раунду Ліги чемпіонів, де мюнхенці ганебно…

2 години ago

Дахновський: Не вірю, що футболіст із Вереса може потрапити до збірної України

Півзахисник "Вереса" Віталій Дахновський поміркував на тему, чи можна з рівненської команди потрапити до збірної…

2 години ago

Вийшла автобіографія Зінченка під назвою «Вірити»

Вийшла у світ автобіографічна книга захисника «Арсенала» та збірної України Олександра Зінченка, повідомив сам футболіст у своєму інстаграмі. Читати…

2 години ago