Categories: Єврокубки

Реал – Боруссія: післяматчева прес-конференція Карло Анчелотті

Головний тренер мадридського “Реала” Карло Анчелотті прокоментував дивовижний камбек своїх підопічних у домашньому матчі Ліги чемпіонів із дортмундською “Боруссією”.

Після першого тайму “вершкові” програвали 0:2, але потім забили п’ять “сухих” м’ячів, включно з хет-триком Вінісіуса Жуніора:

– Другий тайм для нас був найкращим у цьому сезон – ми чинили на “Боруссію” набагато більший тиск, ніж раніше, а Вінісіус Жуніор показав свій незвичайний характер.

Нечасто гравці проводять другий тайм так, як Вінісіус – з надзвичайною енергією. Думаю, він отримає “Золотий м’яч”, але не після хет-трику “Боруссії”, а через те, що зробив минулого сезону – він допоміг виграти Лігу чемпіонів, а ці три голи допоможуть йому взяти “Золотий м’яч” наступного року.

Ми ж у першому таймі, гадаю, почали дуже слабко, бо були занадто боязкими, у нас був низький блок, непогана організація гри, але ми недостатньо добре пресингували.

Однак ми можемо грати з більшою енергією і ризикувати набагато більше, ніж у першому таймі. У перерві я сказав гравцям, що потрібно виправляти дрібні деталі – вигравати єдиноборства, робити більше точних гострих передач, не провалюватися після невдалих пасів – і саме в ці моменти динаміка гри може змінитися.

Я знав, що ми – команда з набагато більшою енергією, і в другому таймі ми були швидшими, інтенсивнішими та більш сконцентрованими. Найголовніше – добре почати, з концентрацією та інтенсивністю, а не чекати, поки ми програватимемо 0:2 – у цьому компоненті ми маємо покращитися, і я впевнений, що ми це зробимо. І в даному випадку вже не так важлива система, за якою ми граємо – найважливіше ставлення гравців і внесок у команду кожного футболіста, а не тактика.

Максимович Назар

Recent Posts

Реал вдруге у своїй історії здобув вольову перемогу, поступаючись з рахунком 0:2 в матчі ЛЧ

22 жовтня відбувся матч 3-го туру Ліги чемпіонів УЄФА «Реал» - «Боруссія» Дортмунд (5:2). Читати далі

1 годину ago

Ігнатенко отримав найнижчі оцінки у матчі Жирона – Слован серед гравців основи обох команд

Опорний півзахисник «Слована» Данило Ігнатенко взяв участь у виїзному матчі 3-го туру загального етапу Ліги чемпіонів проти «Жирони» (0:2).…

1 годину ago

Призначено арбітрів на 11-й тур УПЛ

Комітети Української асоціації футболу призначили офіційних осіб на матчі 11 туру Української Прем'єр-Ліги-2024/2025.Читати далі

1 годину ago

Англійські ЗМІ – про матч Арсеналу з Шахтарем

Англійські журналісти залишилися незадоволені слабкою грою та невпевненою перемогою "Арсеналу" у матчі з "Шахтарем" (1:0).Читати…

3 години ago

SofaScore та WhoScored визначилися з найкращим гравцем матчу Арсенал – Шахтар

22 жовтня, відбувся матч "Арсенал" - "Шахтар" у рамках третього туру Ліги чемпіонів.Читати далі

4 години ago

Арсенал – Шахтар: післяматчева прес-конференція Мікеля Артети

Головний тренер “Арсенала” Мікель Артета прокоментував перемогу у матчі 3-го туру Ліги чемпіонів УЄФА проти…

4 години ago