Categories: Інше

Валерій Бондар: Нещодавно раділи за Зінченка, тепер вболіватимемо за Луніна

Захисник національної збірної України Валерій Бондар розповів про поточний етап підготовки команди до майбутніх поєдинків.

Синьо-жовті продовжують підготовку до червневих матчів плей-офф відбору ЧС-2022 та Ліги націй. Захисник «Шахтаря» Валерій Бондар розповів про нюанси роботи команди, а також привітав Андрія Луніна з народженням сина-первістка.

«Тренувальний процес проходить дуже добре. Я б сказав, що він не дуже тактичний, присутні й фізичні моменти. Готуємося до одного з найважливіших матчів у нашому житті.

Під час першої частини збору в нас було по два тренування. Зараз ми маємо змогу ходити до залу в першій половині дня, а ввечері відбуваються тренування. Звісно, кожного дня в нас різні заняття. Уже відчуваємо хороші фізичні кондиції.

Утоми зовсім немає, тому що ми знаходимося в національній збірній. Ми знаємо, для чого тут зібралися, для чого все це робимо та тренуємося.

Хочу привітати Андрія Луніна, його дружину, його сім’ю. Це велике щастя. Я дуже радий за нього, прекрасно знаю Андрія, він дуже хороший хлопець. Вітаю Луніна і з перемогою в чемпіонаті Іспанії, і з такою важливою подією в його житті.

Звісно, будемо вболівати за Андрія у фіналі Ліги чемпіонів. Нещодавно вболівали за Олександра Зінченка й дуже раділи. Тут на полі спостерігали за матчем, сподівалися, що він візьме трофей, так і сталося. Будемо тепер уболівати за Луніна», — сказав Бондар.

Нагадаємо, матч 1/2 фіналу плей-офф відбору ЧС-2022 між збірними Шотландії та України відбудеться 1 червня у Глазго на стадіоні «Хемпден Парк».

Максимович Назар

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

7 години ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

7 години ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

7 години ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

7 години ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

7 години ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

7 години ago