Categories: УПЛ

УПЛ U19. Мале львівське дербі – Рух розписав бойову нічию з Карпатами

В межах 10-го туру чемпіонату юнацьких команд відбулося мале львівське дербі – Рух приймав Карпати

УПЛ U19, 10-й тур.

Рух Львів – Карпати Львів  2 : 2.

0 – 1. Фетько – 28.

1 – 1. Калинець – 36.

2 – 1. Мужиловсбкий – 59.

2 – 2. Абрамчук – 88.

У 10-му турі юнацької першості «Рух» U-19 на своєму полі приймав «Карпати» U-19. Перший момент у матчі виник після розіграшу стандарту «жовто-чорними» та подачі у виконанні Мухаммада Джурабаєва та удару головою – голкіпер спіймав м’яч. За мить Іван Денисов втікав віч-на-віч, але не зміг переграти воротаря. Після цього гравець «Карпат» U-19 бив із середньої дистанції та цей удар не став проблемою для Олексія Воробйова. А на 28-ій хвилині Фетько вивів «зелено-білих» вперед точним пострілом зі штрафного. Та на 35-ій хвилині Ерік Калінець вдало зіграв на добиванні після подачі зі стандарту й зрівняв рахунок. Абрамчук міг одразу ж повернути перевагу «Карпатам» U-19, але з хорошої позиції пробив повз ворота.

У дебюті другого тайму блискучий сейв здійснив Воробйов, парирувавши потужний удар Кузика. «Рухівці» відповіли ефектним дальнім пострілом Джурабаєва, але м’яч влучив у стійку. Згодом Абрамчук вже обіграв голкіпера «жовто-чорних», але Калінець підстрахував партнера та не дав супернику пробити по пустих воротах. Тоді як після цього «рухівці» повели у рахунку: Юрій Мужиловський вдало зіграв на добиванні після чергового стандарту та відправив м’яч у сітку. Зі штрафного згодом бив Назар Бондар: перший удар прийшовся у стінку, а з другим ударом впорався воротар. Після цього бив Лехів, але й Воробйов нейтралізував загрозу. Забивати третій гол «Руху» U-19 міг Мужиловський, але захисник «зелено-білих» не дав йому точно пробити. А на 88-ій хвилині гості зрівняли рахунок зусиллями Абрамчука. Артур Муха міг за мить повернути «рухівцям» лідерство у рахунку, але влучив у захисника. Наприкінці гри «жовто-чорні» залишилися в меншості після вилучення Ростислава-Назара Дяка, втім зуміли втримати поточний результат.

У підсумку, бойова нічия з рахунком 2:2. Наступний матч юніори «Руху» зіграють вже у четвер, 24 жовтня, коли вдома прийматимуть одеський «Чорноморець» U-19.

Максимович Назар

Recent Posts

Пилип Будківський: Заслужено програли,тому що в нас нічого не виходило, моментів дуже мало було

Нападник «Зорі» Пилип Будківський прокоментував поразку від «Кривбаса» (0:1) у 10-му турі УПЛ.Читати далі

1 годину ago

Ротань поставив крапку у своїх виступах в Динамо: легенда Дніпра розповів, чому не заграв у Києві

Ексхавбек Дніпра і збірної України Руслан Ротань пояснив причини, чому йому не вдалося заграти в…

1 годину ago

Младен Бартулович: Дуже цікавий чемпіонат, кожен матч цікавий, на мою думку

Виконувач обов'язків головного тренера "Зорі" Младен Бартулович прокоментував поразку від "Кривбаса" (0:1) у 10-му турі…

1 годину ago

Юрій Вернидуб: Головне, що хоч один м’яч забили, який нам приніс перемогу

Головний тренер “Кривбаса” Юрій Вернидуб прокоментував перемогу над «Зорею» (1:0).Читати далі

1 годину ago

Екстракляса. Ракув Кочергіна в компенсований час вирвав перемогу над Погонню

У 12-му турі польської Екстракляси «Ракув» українського півзахисника Владислава Кочергіна на власному стадіоні зустрічався з…

1 годину ago

Зідан може змінили Манчіні на посаді головного тренера Саудівської Аравії

Колишній наставник мадридського Реала Зінедін Зідан входить у список із кандидатів на заміну Роберто Манчіні…

1 годину ago