Categories: УПЛ

Олександр Караваєв: У нас зараз кожен матч особливий, бо маємо насичений графік

Футболіст «Динамо» Олександр Караваєв прокоментував забитий м’яч у матчі 10-го туру УПЛ у ворота «Оболоні» (5:1) та розповів про підготовку до наступних ігор київської команди.

– Ви забили гарний гол у дев’ятку. Яким цей момент був для вас?

– Ми багато спілкуємося з хлопцями у команді, до цього я казав Владиславу Кабаєву: «Коли ти зміщуєшся до центру, то або пробивай, або віддавай ці розумні передачі».

Він послухав, він професіонал, зробив цю гарну передачу. У мене було багато часу, щоб прийняти рішення, прийняти м’яч, пробити.

– У першому таймі здавалося, що команді все вдавалося, добре забігали за спини гравцям «Оболоні». На початку 2-го тайму здавалося, що «Оболонь» більше притискала «Динамо» до власних воріт. Чому так сталося?

– Гра так проходить, що десь у тебе виходить, а десь ні. Потім ти десь перебудовуєшся, під час гри все буває. Але у нас вже був результат, звісно, що «Оболонь» хотіла забити гол, тиснула, відкривалась. Ми могли цим користуватись, у нас було багато виходів, щоб зробити рахунок більшим.

– Наступного тижня будуть матчі проти «Роми» та «Шахтаря», ви вже думали про них?

– Так, дуже насичений графік, але ми вже звикли до нього. У нас високі цілі, всі розуміють, у якому клубі ми знаходимось.

До цих матчів ми ще не готувались, бо найважливіші ігри – це найближча гра. Ми готувались до цього матчу, він вже пройшов, тому з завтрашнього дня вже будемо робити корективи по цьому матчу та готуватись до наступного.

– Сьогодні було столичне дербі, чи було воно для вас особливим? Чи звертаєте ви увагу на такі речі?

– Не скажу, що цей матч був таким. У нас зараз кожен матч особливий, бо маємо насичений графік.

Немає часу хвилюватися чи радіти, бо зіграли матч, а завтра потрібно готуватись до наступного. Буде довга дорога, потрібно більшу увагу звертати на відновлення, це зараз виходить на перший план.

– Минулого сезону «Динамо» двічі обіграло «Оболонь» у чемпіонаті, але програло у Кубку України. Чи згадували той поєдинок?

– Загалом – ні. Особисто я багато чого пам’ятаю, бувають такі моменти. Програли у Кубку тоді. Ми тоді також створювали моменти, могли забити, але пропустили. Так закінчився той матч.

Але то вже історія. Готувались до цього матчу. Це вже інший чемпіонат, інше положення, зовсім все інше, тому готувались інакше.

– У складі «Оболоні» багато колишніх гравців та вихованців «Динамо». Можливо, з кимось спілкувались, підтримуєте зв’язок, кого добре знаєте?

– Знаю багатьох, хто давно грає. Але особисто знаю їхнього лікаря, бо я був разом з ним у молодіжній та національній збірних, – сказав Караваєв.

Максимович Назар

Recent Posts

Борнмут – Арсенал. Відомі оцінки Іллі Забарного за матч АПЛ

В рамках 8 туру АПЛ “Борнмут” на своєму полі обіграв “Арсенал” з рахунком 2:0. Читати…

52 хв. ago

Володимир Бражко: Кажуть, що у мене непоганий удар. Тому й треба більше бити

Коментар Володимира Бражка після київського дербі та перемоги над «Оболонню» (5:1) у гостях.Читати далі

56 хв. ago

АПЛ. Борнмут Забарного в більшості переміг Арсенал Зінченка

Борнмут в межах 8-го туру АПЛ 2024/25 приймав Арсенал. Ілля Забарний традиційно розпочав поєдинок у…

1 годину ago

Кріс Саттон: Челсі не зможе домінувати над Ліверпулем

Колишній англійський футболіст Кріс Саттон поділився своїми очікуваннями від матчу АПЛ «Ліверпуль» - «Челсі»:Читати далі

2 години ago

Імад Ашур: Абсолютно неприйнятна гра

Ашур висловився після матчу УПЛ з Лівим берегомЧитати далі

2 години ago

Гендиректор Кривбаса: Найближчим часом наші вболівальники будуть дізнаватися цікаві новини

Генеральний директор "Кривбаса" Володимир Баєнко розповів про участь криворіжців у Генеральній Асамблеї Європейської Асоціації Клубів.Читати…

2 години ago