Мбаппе загрожує реальний тюремний термін: подробиці з Швеції

Скандал навколо нападника Реала та збірної Франції Кіліана Мбаппе набирає обертів і з’являються нові подробиці гулянки француза під час міжнародної паузи.

Нападник не отримав виклик від Дідьє Дешама до лав національної команди. Цей час Кіліан Мбаппе витратив на відновлення форми і поїзду до Стокгольму, яка завершилася скандалом. 25-річного гравця звинуватили у зґвалтуванні невідома дівчина.

Видання Le Parisien опублікувало подробиці перебування Кіліана Мбаппе у Швеції. Француз орендував нічний клуб V, де проходила вечірка. Крім того:

– За даними шведської преси, там було від 20 до 30 осіб, переважно молодих шведок;

– Попросили гостей залишити свої телефони біля входу, щоб забезпечити конфіденційність вечора.

– Вечірка пройшла без пригод, Мбаппе деякий час грав у пінг-понг (всупереч початковій інформації, вечірка та гра в пінг-понг була не в готелі, а саме в клубі), перш ніж повернутися до танців.

– Наступного дня, близько півночі, гравця фотографують, як він виходить із французького ресторану “Chez Jolie”, трохи пізніше він повернувся до клубу “V”.

– Після вечора в клубі йому довелося пройти близько кілометра, щоб дістатися готелю Bank Hotel, де він зупинився у своїх близьких.

– У п’ятницю або суботу передбачувана жертва зґвалтування вирушила до лікарні в Стокгольмі, куди пізніше викликали поліцію.

– На допиті в поліції вона назвала Мбаппе “можливим нападником” та вказала свій номер у готелі як місце подій.

Після заяви жінки прокуратура Стокгольма розпочала попереднє розслідування. Слідчі та фахівці зі встановлення кримінальних злочинів вирушили до готелю “Bank Hotel” для взяття проб ДНК та біологічних рідин із приміщення, згаданого заявником.

Аналіз зображень відеоспостереження, зокрема двох камер, встановлених у під’їзді, допоміг прояснити обставини прибуття молодої жінки в готель. Частину її одягу, зокрема трусики, штани та верхній одяг, було конфісковано для аналізу ДНК.

Кіліан Мбаппе та адвокат гравця заперечують факт насильства, хоча французька преса підтвердила, що саме нападник Реала є фігурантом справи.

Якщо зґвалтування буде доведено, то Мбаппе загрожує позбавлення волі. Кримінальний кодекс Швеції передбачає покарання у вигляді 6 років позбавлення волі. Це покарання може досягати 10 років у разі “обтяжуючих обставин” або бути скороченим до 3 років відповідно до термінів, передбачених законом у розділі VI.

Фактично, за даними Шведської національної ради із запобігання злочинності, середня тривалість тюремного ув’язнення за зґвалтування у 2019 році становила 26,9 місяця, або понад два роки.

Сапотюк Юрій

Recent Posts

Іван Юрич: Мені цікаво готуватися до найближчого матчу з Інтером

Головний тренер "Роми" Іван Юрич дав коментар Corriere dello Sport перед важливою грою Серії А…

2 години ago

Чемпіонат України серед жіночих команд: у вищій лізі відбулися матчі 9-го туру

15—16 жовтня відбулися матчі 9-го туру чемпіонату України серед жіночих команд вищої ліги сезону-2024/2025.Читати далі

2 години ago

Жіноча збірна України з футзалу програла Франції у першому матчі відбору на чемпіонат світу-2025

Жіноча збірна України з футзалу програла Франції у першому турі групи 3 основного раунду відбору…

2 години ago

Новачка збірної України хочуть бачити в Китаї та Індії – у конкурентах ще два клуби УПЛ

Іван Калюжний може повернутися у чемпіонат в Південній Азії, де вже виступав свого часу.Читати далі

2 години ago

Трубін увійшов до символічної збірної жовтневих матчів Ліги націй

Завершились жовтневі матчі Ліги націй. За їхніми підсумками, авторитетний портал WhoScored склав символічну збірну.Читати далі

2 години ago

Півзахисник Кривбаса допоміг своїй збірній перемогти в матчі відбору на КАН-2025

Збірна Руанди, капітаном якої є півзахисник Кривбаса Джихад Бізімана, обіграла вдома Бенін (2:1) у межах відбору на Кубок Африканських Націй-2025. Читати…

2 години ago