Україна – Чехія: післяматчева прес-конференція Сергія Реброва

Головний тренер національної збірної України Сергій Ребров прокоментував нічию своєї команди у матчі з Чехією (1:1).

“Збірна Чехії – дуже потужна команда, яка грає у фізичний футбол. Вони грали дуже інтенсивно, пресингували постійно. Можливо, наприкінці матчу трішки підсіли. Вони дійсно заслуговують на те місце, на якому зараз перебувають. У нас дуже важка група, упевнений, у наступних двох матчах ми будемо боротися за вихід у дивізіон А. 

Які причини того, що збірній України так важко реалізовувати моменти? Важливо, що ми їх створюємо. Це вже майстерність гравців. Дуже важко сконцентруватися під час кожного створеного моменту. У першому таймі були гарні виходи в контратаки, але ми їх не завершували й отримували атаки в нашу сторону. Ми працюємо над тим, щоб створювати моменти, аби вони були. Дуже важливо, щоб усі гравці в таких епізодах максимально концентрувалися. Тож працюємо.

Чи стала важливою зігранність гравців Шахтаря у другому таймі? Загалом треба було тримати інтенсивність. Георгій Судаков показав, що відновився, 90 хвилин працював. На жаль, у Миколи Шапаренка було невелике пошкодження, ми його замінили. Ті гравці, які вийшли, додали в інтенсивності. Криськів уперше викликаний до збірної, і завжди перші ігри дуже важкі, попри те, що футболісти розуміють один одного, бо разом грають у Шахтарі. Це збірна, це зовсім інший рівень. На жаль, ми не зробили головного – не забили гол.

В якому стані перебуває Олексій Гуцуляк? На жаль, дуже сильний струс. Він зараз у госпіталі, ситуація достатньо складна. Бажаємо всі йому одужання, але зараз не все так легко. Щодо ігрової ситуації, то тут важко говорити про якесь порушення правил.

Таловєров? Я задоволений, що зараз він грає по 90 хвилин у своєму клубі, тому що раніше він не мав практики. Дуже важливо, щоб гравці перебували в тонусі. Максим заслужив на те, що ми обрали його. Я дивився його матчі в чемпіонаті, бачив, як він працює на тренуваннях. Цей вибір був очевидним. Ці дві гри він провів на дуже високому рівні”, – цитує Реброва офіційний сайт УАФ.

Максимович Назар

Recent Posts

Cин Паоло Мальдіні дебютував за збірну Італії

Півзахисник Монци Даніель Мальдіні вперше зіграв за збірну Італії.Читати далі

1 годину ago

Манчестер Юнайтед має намір підсилити склад двома гравцями Баварії

Манчестер Юнайтед стежить за ситуацією навколо двох гравців мюнхенської Баварії, які можуть покинути клуб найближчим…

1 годину ago

Траоре пробився з Буркіна-Фасо на Кубок африканських націй

Форвард Шахтаря Лассіна Траоре та його збірна Буркіна-Фасо забезпечили собі участь у Кубку африканських націй 2025.Читати далі

1 годину ago

Шахтар продав усі квитки на гостьовий сектор на матч з Арсеналом

"Шахтар" продав усі квитки в гостьовий сектор на матч 3-го туру Ліги чемпіонів проти “Арсеналу”,…

2 години ago

Тренер збірної Бельгії прокоментував заклики фанатів піти у відставку

Вчора Бельгія вдома поступилась Франції з рахунком 1:2.Читати далі

2 години ago

Ексгравець Інгульця: Кобіну потрібні ті, хто буде мовчати і робити те, що він хоче

Колишній вінгер Інгульця Ярослав Богунов вважає, що Василь Кобін позбувся його, бо не хоче, щоб…

2 години ago