Маркевич: Калюжному до рівня Степаненка ще йти і йти

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився своїми враженнями від гри дебютанта синьо-жовтих Івана Калюжного в матчі 3-го туру Ліги націй із Грузією (1:0).

– То життя змусило Реброва випускати такий склад. Сильно я не здивувався, коли побачив стартовий склад, бо кому, як не Калюжному, було грати в опорній зоні? Степаненко і Бражко зараз з травмами. Тому поява Івана читалась.

Гуцуляк нині теж добре виглядає в іграх за “Полісся” й теж заслужив на свій шанс і скористався ним, бо зіграв достойно. Досвіду в Олексія вистачає. Ну а Таловєров, хто б там і що не казав, але теж не є поганим центральним оборонцем. Скажу так – Ребров зі складом вгадав.

– Калюжний зможе витіснити зі складу вікового Степаненка? Або ж бодай застовпити за собою місце у заявці України на наступні матчі?

– Степаненко – то Степаненко. Калюжному до рівня Тараса ще йти і йти, але задатки в нього всі необхідні є. За два дні, у матчі проти Чехії, стане зрозуміло отримає чи ні Іван ще раз запрошення від Реброва, бо з грузинами він зіграв добре, але ж потрібно демонструвати стабільність не лише в одній грі, а постійно. Тому зараз робити якісь висновки по Калюжному зарано, – вважає Маркевич.

Сапотюк Юрій

Recent Posts

Сабо: У Челсі побачили, що Мудрик – гравець середнього рівня

Відомий колишній тренер Йожеф Сабо висловився про вінгера Челсі та збірну України Михайла Мудрика.Читати далі

19 хв. ago

Україна обрала форму на матч Ліги націй проти Чехії

Збірна України готується до свого четвертого матчу в рамках Ліги націй 2024-2025. Суперником нашої команди…

27 хв. ago

Голкіпер Манчестер Сіті: Я залишився в Манчестер Сіті через Гвардіолу

Бразильський воротар «Манчестер Сіті» Едерсон зізнався, що він хотів залишити команду цього літа. Проте кілька розмов із…

30 хв. ago

Ліга націй: Повний розклад матчів понеділка

Четвертий тур сезону 2024/25 Ліги націй УЄФА продовжиться десятком матчів у різних куточках Європи. Читати…

33 хв. ago

Гравець Арсенала зазнав пошкодження в розташуванні збірної

Бразильська конфедерація футболу підтвердила, що вінгер "Арсенала" Габріель Мартінеллі пройшов обстеження через проблеми з литковим…

36 хв. ago

Мудрик може продовжити кар’єру в чемпіонаті Іспанії

Вінгер лондонського Челсі Михайло Мудрик може продовжити кар'єру в іспанському Бетісі. Про це повідомляє Elgoldigital. Читати…

39 хв. ago