Categories: Ліга Націй

Томаш Соучек: Сподіваюся, з Україною покажемо якісний футбол

Півзахисник збірної Чехії Томаш Соучек поспілкувався з пресою перед матчем Ліги націй проти України.

– Як ви оцінюєте виступ Чехії в останньому матчі та в першому матчі проти України?

– Моя оцінка роботи гравців та тренерського штабу дуже позитивна. Нам вдалося здобути 3 важливі очки, і я думаю, що глядачі отримали задоволення від цього матчу. Якщо повернутися до матчу з Україною, то оцінка цього матчу буде приблизно такою ж, як оцінка попереднього. Я дуже задоволений тим, як команда грає, і сподіваюся, що ми збережемо таку гру і покажемо завтра якісний футбол.

– Як ви думаєте, в якому фізичному та психологічному стані команда після таких важких матчів?

– Після важких матчів фізичний стан гравців не зовсім досконалий, вони виснажуються. Але завдяки тому, що ми здобуваємо позитивний результат і виграємо, це піднімає моральний дух гравців. А з покращенням психологічного стану фізичне навантаження не відчувається так сильно. Сподіваємося, що до наступного матчу ми підійдемо в оптимальній формі.

– Після матчу зі збірною України у вас у клубі був досить турбулентний час – ви то грали, то не грали у своєму клубі. Чи вплине цей матч з Україною на вашу гру в клубі?

– Це футбол, у кожного гравця бувають як спади, так і підйоми, як на рівні клубу, так і на рівні збірної. Але, звісно, я хочу показувати завжди найкращий рівень футболу. Тому після міжнародної паузи я знову повернуся до клубу, де буду намагатися грати на високому рівні, допомагати як в обороні, так і в нападі, бути корисним для своєї команди.

– Як ви думаєте, як потрібно буде грати проти України? Для них це буде ключовий матч, вони будуть хотіти здобути 3 очки, які для них дуже необхідні. Що ви будете робити, щоб завадити їм це зробити?

– Звісно, ми знаємо, яку якість мають гравці збірної України, знаємо, за які клуби вони виступають, і як вони грають у цих клубах. Своєю грою в Празі вони підтвердили те, що це дуже якісні гравці. Ми розуміємо, що буде досить складно повторити результат, якого ми досягли в Празі, але ми дуже вмотивовані і сподіваємося, що наша мотивація нам у цьому допоможе. Ми знаємо, що від результату цієї гри залежатиме подальша розстановка в турнірній таблиці.

– У порівнянні з грою в Празі місяць тому в складі збірної України відбулося дуже багато змін через травми та хвороби ключових гравців. Ви аналізували попередню гру України проти Грузії. Чи помітили ви якісь зміни в стилі гри? Наскільки ця команда України буде відрізнятися від тієї, яка грала проти вас у Празі?

– Ми переглядали деякі моменти гри України з Грузією. Ми помітили, що там нові гравці, але стільки часу та можливості переглядати це відео не було, тому ми ще сьогодні ознайомимося з цим, ще будемо готуватися, будемо дивитися, – сказав Соучек на прес-конференції.

Максимович Назар

Recent Posts

Україна – Чехія: передматчева прес-конференція Сергія Реброва

Напередодні поєдинку Ліги націй-2024/2025 із командою Чехії головний тренер національної збірної України Сергій Ребров дав…

1 годину ago

Ліга націй. Казахстан зазнав поразки від Словенії

Розпочався новий ігровий день в Лізі націй 2024/25.Читати далі

2 години ago

Україна – Чехія: передматчева прес-конференція Івана Гашека

Головний тренер збірної Чехії Іван Гашек поділився своїми думками щодо матчу проти збірної України в…

2 години ago

Едуард Сарапій: Дуже радий повернутися

Захисник "Полісся" Едуард Сарапій після спарингу проти Вереса розповів про своє повернення після травми.Читати далі

2 години ago

Тарас Mихалик: Можливо з Чехією варто зіграти другим номером

Колишній гравець національної збірної України Тарас Mихалик розповів, на якій тактичній схемі можуть зупинитися підопічні…

2 години ago

ТМ. Олександрія у результативному матчі перемогла Кривбас

Команди УПЛ "Олександрія" та "Кривбас" провели між собою спаринг, таким чином заповнивши міжнародну павзу. Зустріч…

3 години ago