Categories: Перша ліга

Президент Буковини: Нам потрібен тренер-легіонер

Інвестор чернівецького клубу Володимир Дубинський запевнив, що головний тренер команди Валерій Кривенцов очолюватиме команду до закінчення сезону незалежно від результатів. І на це є серйозна причина.

“Розумію, щоб досягнути якогось великого результату, нам потрібен буде тренер-легіонер. Декілька років тому мені сказали: “Володимире, ви витрачаєте величезні гроші. Може ви не з того почали? Може потрібно не гарні гравці, а знайти гарного тренера? Заплатіть за нього великі гроші й він вам зробить команду, якщо у вас є гроші на інвестування”.

Зараз я дійсно сподіваюсь, це моя особиста думка, я її доніс до всіх хлопців, менеджменту, що нам потрібно мінімум два або й три роки, щоб тренер зміг зробити команду. Питання: “Чи це той тренер, чи ні?” Воно завжди виникає, коли ти програєш. А коли тобі щось не подобається, ти хочеш підняти та сказати: “Все, вільний”.

Ми домовились з Валерієм, і я сподіваюсь, що я не порушу ці домовленості, що до наступного літа ми навіть не будемо розмовляти про це. Як буде – так буде. Ми дійсно хочемо вигравати, але я думаю, що нам потрібно дати йому максимальну довіру.

В чому моя проблема зараз. Весь склад Валерій Кривенцов підбирав разом зі спортивним директором Григорієм Чуріловим. Це не той момент, що ми дали йому гравців, а він не розуміє, навіщо вони йому потрібні. Зараз він вже каже: “Той – не той, інший – не той”. Вони їх збирали, тому я кажу, що наступний рік ми точно будемо працювати з Валерієм. Я довіряю йому. Я бачу його. Він дуже працьовита людина, відкрита, професійна. Зможе він чи ні? Побачимо влітку. До літа ми точно не будемо нічого змінювати”, – сказав Дубинський в інтерв’ю YouTube-каналу “Трендець”.

Максимович Назар

Recent Posts

Ванат: Дорога до матчу з Гоффенхаймом загалом становила 44 години

Форвард "Динамо" і збірної України Владислав Ванат розповів про складну логістику киян у поточному сезоні…

7 хв. ago

Куртуа відновився після травми і повернувся до тренувань

Бельгійський голкіпер мадридського Реалу Тібо Куртуа повернувся до тренувань після травми. Читати далі

12 хв. ago

Дженоа відмовився від підписання українця, який мав замінити Малиновського

Італійський клуб «Дженоа» вирішив розглянути ринок вільних агентів після важкої травми хавбека збірної України Руслана Маліновського.Читати…

17 хв. ago

Джерело: п’ять клубів АПЛ серйозно розглядають трансфер Судакова

22-річним півзахисником "Шахтаря" Георгієм Судаковим зацікавилась низка європейських клубів. Про це повідомляє Topmercato.Читати далі

2 години ago

Ігор Краснопір: Наше завдання – потрапляння в зону єврокубків, призові місця

Нападник львівського Руху Ігор Краснопір розповів про те, які завдання керівництво поставило перед його командою…

2 години ago

Збірна України з пляжного футболу у плей-оф поступилася Франції і завершила виступ у відборі ЧС-2025

9 жовтня збірна України з пляжного футболу провела поєдинок 1/8 фіналу європейської кваліфікації ЧС-2025, яка…

2 години ago