Олександр Косенко підбив підсумки участі збірної України з футзалу на чемпіонаті світу

Наставник збірної України з футзалу Олександр Косенко прокоментував виступ підопічних на Мундіалі в Ташкенті, який завершився для “синьо-жовтих” бронзовими нагородами.

“Ми дуже задоволені. Бронзові медалі світової першості – це дуже гідний результат. Ми мріяли про таке, але здобути їх було непросто. Перед турніром ми не ставили таких уже конкретних завдань. Просто просили гравців викладатися від матчу до матчу і йти вперед. Дякую всім хлопцям, усім уболівальникам, що нас підтримували. Це було супер!

Чи вдалось відсвяткувати здобуття бронзових нагород? Лише трохи в Ташкенті, бо не було багато часу… Переліт і переїзд додому були дуже важкими. Як вдалось налаштувати команду після розгрому від Аргентини? Ми й з Аргентиною непогано грали. Просто так склалося. Тому нікого там сильно й не потрібно було налаштовувати. У нас не було ніякої “ями”. Дещо не вистачило досвіду поєдинків з такими командами. За рахунку 1:2 трохи наробили помилок. Після матчу їх розібрали і грали далі вже з корективами.

Індивідуальні нагороди у гравців збірної України – Ростислава Семенченка та Даниіла Абакшина? Я би кожному з наших гравців дав якийсь індивідуальний приз, бо всі хлопці проявили себе із найкращого боку. В тому числі й Семенченко, і Абакшин. Вони заслужили на свої нагороди на сто відсотків”, – наводить слова Косенка офіційний сайт УАФ.

Нагадаємо, збірна України стала бронзовим призером чемпіонату світу з футзалу, який проходив в Узбекистані. У матчі за 3-тє місце “синьо-жовті” розбили Францію з рахунком 7:1.

Максимович Назар

Recent Posts

Ванат: Дорога до матчу з Гоффенхаймом загалом становила 44 години

Форвард "Динамо" і збірної України Владислав Ванат розповів про складну логістику киян у поточному сезоні…

16 хв. ago

Куртуа відновився після травми і повернувся до тренувань

Бельгійський голкіпер мадридського Реалу Тібо Куртуа повернувся до тренувань після травми. Читати далі

21 хв. ago

Дженоа відмовився від підписання українця, який мав замінити Малиновського

Італійський клуб «Дженоа» вирішив розглянути ринок вільних агентів після важкої травми хавбека збірної України Руслана Маліновського.Читати…

25 хв. ago

Джерело: п’ять клубів АПЛ серйозно розглядають трансфер Судакова

22-річним півзахисником "Шахтаря" Георгієм Судаковим зацікавилась низка європейських клубів. Про це повідомляє Topmercato.Читати далі

2 години ago

Ігор Краснопір: Наше завдання – потрапляння в зону єврокубків, призові місця

Нападник львівського Руху Ігор Краснопір розповів про те, які завдання керівництво поставило перед його командою…

2 години ago

Збірна України з пляжного футболу у плей-оф поступилася Франції і завершила виступ у відборі ЧС-2025

9 жовтня збірна України з пляжного футболу провела поєдинок 1/8 фіналу європейської кваліфікації ЧС-2025, яка…

3 години ago