Вацко розкритикував Петракова за його пресконферецію: Я в ах** від цього

Журналіст Віктор Вацко прокоментував висловлювання головного тренера збірної України Олександра Петракова на останній пресконференції про «роботу футболістів у ліжку з дружинами».

«Знаєте, що таке національна збірна України для мене? Це футбольна вершина, гордість нації, солідність. І коли людина, яка очолює цю збірну, на пресконференції, публічному заході в рамках міжнародного матчу за участю міжнародних медіа розповідає, що дасть два вихідні своїм футболістам, щоб ті два дні працювали у ліжках з жінками…

Перед цим була історія у Гладбаху із цитатою: «Ніколи не думав, що буду сидіти в Німеччині, тут будуть до мене добре ставитися і бажати щастя, а мої брати будуть нас вбивати». Як це розуміти? Хто брати? Які брати? А де не брати? А німці хто? Ще не вистачало сказати «дєди ваївалі».

У цій ситуації мені стає, як називає цей стан сучасна молодь, «крінжово». Моє покоління висловлювалося простіше та чіткіше – я в ах** від цього. Ні більше, ні менше. В ах**!

Олександре Васильовичу, ви – головний тренер національної збірної України. Ви розумієте де ви? Розумієте на якому ви рівні? Розумієте команду якої країни і в який час ви представляєте на міжнародному рівні? Ви у принципі розумієте, яка зараз у вас місія там, у Європі. Особливо на офіційних медіа-заходах.

Kalush виходить на Євробачення і на увесь світ кричить: «Save Азовсталь», а тут національна збірна України і відпрацювати жінками в ліжках… Ви серйозно?

У той же час, плюс-мінус в той же день, інші фото – зі зустрічі Андрія Шевченка з президентом Володимиром Зеленським. Весь медіапростір заповнений інтерв’ю Шевченка в статусі амбасадори благодійної платформи United 24 із меседжами, що він представляє Україну на міжнародній арені вже багато років. Різницю відчуваєте?» – сказав Вацко в ефірі авторської програми Вацко on air.

Підлісний Артем

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

2 години ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

3 години ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

3 години ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

3 години ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

3 години ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

3 години ago