Фанати Роми в захваті від гола Довбика у ворота Монци

Італійці захоплюються голом Артема Довбика у ворота “Монци” – українець обіграв 4 захисників, а потім ударив у дальній кут.

Багато хто порівнює цей гол з тим, як раніше забивали Мессі, Роналдіньо, Роналдо та інші відомі гравці з гарною технікою. Фанати “Роми” жартома дають Артему нові прізвиська та пропонують номінувати цей гол на найкращий у 2024 році.

На жаль, римський клуб у результаті не зміг виграти, зігравши внічию 1:1, що розлютило фанатів, які не розуміють, чому Довбик має самостійно тягнути команду вперед, а партнери по команді навіть не можуть віддати на нього нормальну передачу.

Dybalista: Люди, які просто переглянули добірку голів Довбика за минулий сезон: “Довбик просто замикає передачі, без Савіньо, Коуту та інших він ніхто!”. Довбик у матчі з “Монцою” забиває найкращий гол сезону у стилі Мессі. Усі замовкають.

Romabasto: Довбик не використовує 100% моментів, які в нього виникають, але це нормально. Немає таких форвардів, які б забивали щоразу, коли у них м’яч у ногах. А ось те, що Довбик вміє створювати такі моменти, – це справжній талант. Ви можете навчитися замикати передачі, але не можна навчити форварда забивати такі гарні голи.

Virgilio: Навіть Кріштіану Роналду буде в шоці від такого гола! Справжній шедевр! Це вже гол у стилі найкращих дріблерів світового футболу. Я разів 5 переглянув повтор і щоразу був у захваті.

Canotto: Такий гол – це справжній оргазм для шанувальника футболу. У найкращі роки Серії А часто забивали найкрасивіші голи. Нині, на жаль, такі голи та такі футболісти – це велика рідкість.

Weirgo: Довбик припустився явної помилки за кілька хвилин до гола, після чого Суле обійняв його, щоб втішити і підтримати. Наступного разу він забив цей чудовий гол. Сила, інтелект та ліва нога – основні плюси українця.

Peretto: Гол справді гарний, але дуже шкода, що він не допоміг нам виграти. Це не вина Довбика, а просто констатація факту. Українець робить все, щоб “Рома” могла виграти, але з такою обороною ми не маємо шансів на якісь серйозні успіхи в Серії А.

Guido: На жаль, коли команда не виграє, то навіть такі ефектні голи не так тішать уболівальників. Гол фантастичний, але зрештою ми зіграли внічию. Усі зусилля Довбику зіпсувала погана гра захисників.

Marietto: Коли я бачу такі голи Довбика, то розумію, що не лише “Жирона” допомогла йому стати відомим, а й навпаки. Замінити такого форварда неможливо. Інша річ, що в іспанському клубі не було таких слабких захисників, як у “Ромі”, тому голи Довбика ставали переможними.

Rossi: Усі 90 хвилин ми не насолоджуємося грою, а просто молимося, щоб хтось із наших гравців зміг доставити м’яч Довбику, а українець намагатиметься забити гол. От і вся “тактика” нашої команди.

Caustico: Усі порівнюють гол Довбика з Мессі, Роналду та Роналдіньо. Але такі голи умів забивати ще юний Неймар, Златан теж часом відрізнявся у такому стилі. Але найприкріше, що ніхто не згадав Тотті! Адже наша жива легенда не лише далекими ударами забивав, а й у такому ж ефектному стилі, як і Довбик.

Alessio: Довбик справедливо “пхає” партнерам по команді за те, що вони не можуть просто віддати нормальний пас на нього. Українець упустив один момент, але там не було 100%, позиція для удару була не ідеальною. Але річ навіть не в цьому. Ви хочете, щоб будь-який форвард забивав гол після кожного півмоменту? Це неможливо. Таких гравців ніколи не було у світовому футболі.

Roio: Довбик – це єдиний приємний момент цього лайнового сезону. Радію за нього, особливо після таких неймовірних голів. Але загалом команда настільки слабка, що за якістю гри ми ближчі до зони вильоту.

Gianluca: Довбик вкотре віддав кілька чудових передач на партнерів за командою, але що ми бачимо? А бачимо, що забивати просто ніхто не вміє, крім українця. Ми повинні були спокійно вигравати цей матч, натомість чергова нічия.

Diodat: Сумнівний офсайд в епізоді із першим голом Довбика. 100% пенальті на Бальданці, але арбітр навіть повтор не подивився. Багато грубих фолів із боку “Монци”, але рефері не поспішав показувати їм картки. Хочеться вірити, що в нас просто погані арбітри, але занадто багато помилок на користь наших суперників. Довбик не може грати ще й проти суддів.

Rocco: Колись такі голи забивав юний Ліонель Мессі за “Барселону”. Обігравав 2-3-4 гравців хибними замахами чи фінтами, а потім спокійно відправляв м’яч у сітку. Наразі такі голи забиває Довбик за “Рому”. Хто б міг собі таке уявити ще недавно?

Decima: Довбик знову тішить, він справді найкращий гравець цієї команди. Навіть краще за нинішнього Дібали, нехай навіть не всі зі мною погодяться. Але проблема в тому, що більшість наших гравців просто стояїть і дивляться, як Довбик намагається забити або створити момент для когось. Це жахливо. За весь матч було 3-4 тямущі передачі на українця. А гол він забив без допомоги команди.

Il_Cavaliere: Якщо Довбик отримує м’яч, то це одразу небезпечний момент чи гол. Але чому команда не може навіть просто доставити м’яч українцю? Вчора ще я сказав би, що Довбик – це не Тотті чи не Мессі, він не може витягнути команду без її допомоги. Тепер я навіть цього не можу сказати. Українець забив такий гол, що й Мессі позаздрив би, але навіть це не допомогло “Ромі” набрати три очки.

Patella: Якби “Рома” мала таких яскравих вінгерів, які були в “Жироні” минулого сезону, то Довбик уже забив би голів 10 цього сезону. Мені соромно дивитись на цю гру. Українець самостійно тягне команду.

Supermario: Довбик вже просто психанув. Команда не може навіть нормальний навіс у штрафний зробити, все летить повз українця. Довбику набридло чекати і він узяв на себе відповідальність. Вийшло ідеально!

Innominato: Гол Довбика буде у претендентах на найкращий гол 2024 року. Давно вже гравці “Роми” не забивали таких фантастичних голів. Наразі люди починають розуміти, що купити Довбика за 30 мільйонів – це був грандіозний успіх для “Роми”.

Максимович Назар

Recent Posts

Захисник Кривбасу: Ми пропустили випадкові голи

Захисник "Кривбасу" Олександр Романчук прокоментував поразку від "Динамо" (1:2) у виїзному матчі 9-го туру УПЛ.Читати…

17 хв. ago

Сабо пригадав поєдинок між Динамо і Спартаком: Судді тягнули їх не тільки за вуха, а й за чл*н

Екс-гравець і тренер Динамо Йожеф Сабо пригадав запеклу боротьбу з московським Спартаком. Читати далі

27 хв. ago

Бундесліга. Баварія на останніх секундах втратила перемогу над конкурентом у епічному матчі з 6-ма голами

Відбувся черговий матч 6-го туру Бундесліги, в якому Айнтрахт приймав Баварію.Читати далі

30 хв. ago

Мілан зазнав чергового фіаско в Серії А, не забивши два пенальті

Відбувся черговий матч 7-го туру Серії А, в якому Фіорентина приймала Мілан. Читати далі

35 хв. ago

Довбик забив 100-й гол у кар’єрі

27-річний нападник «Роми» та збірної України Артем Довбик забив 100-й гол у кар'єрі.Читати далі

45 хв. ago

Фанатів мадридського Атлетіко хочуть притягнути до суду

За інциденти, що сталися в нещодавньому мадридському дербі, Атлетіко загрожує серйозне покарання.Читати далі

55 хв. ago