Categories: УПЛ

УПЛ. Динамо у центральному матчі туру перемогло Кривбас

У поєдинку дев’ятого туру УПЛ “Динамо” зіграло проти “Кривбасу”. Це був центральний матч туру, який відбувся в Києві.

УПЛ, 9-й тур.

Динамо Київ – Кривбас Кривий Ріг 2 : 1.

1 – 0. Рубчинський – 5.

2 – 0. Буяльський – 25.

2 – 1. Михавко – 45+3-автогол.

Динамо мало намір реабілітуватись після поразки від Хоффенхайма у Лізі Європи. Наступним суперником став Кривбас, який у двох поспіль матчах не перемагав. На гру з криворіжцями Олександр Шовковський дозволив випустити деяких гравців, які не отримують регулярного ігрового часу. Вимушено пропускали гру Бражко та Піхальонок, яких замінили Михайленко та Рубчинський. З перших хвилин на полі з’явився Герреро.

Вже на 5-й хвилині саме Рубчинський і відкрив рахунок у зустрічі. Ярмоленко здійснив флангову передачу, Герреро зумів у дотик віддати на Валентина. Перший удар хавбека заблокував захисник, а от з другим захист Кривбаса не впорався – 1:0!

На 21-й хвилині лік своїм забитим м’ячам у складі Динамо міг відкрити Едуардо Герреро, але з його розкішним обвідним ударом у дальню дев’ятку впорався Кліщук. Після розіграшу кутового кияни заробили пенальті – м’яч зачепив виставлену руку Кузика після удару головою Попова. Арбітр переглянув VAR та призначив 11-метровий, який реалізував Буяльський – 2:0! Цікаво, що у складі був і Андрій Ярмоленко, який є штатним пенальтистом “біло-синіх”.

Кривбас ще в першому таймі був змушений провести заміну – замість Луньова на полі з’явився Аморозо. Тайм мав завершитись з рахунком 2:0, але криворіжці відіграли один м’яч. Задерака навісив зі штрафного, Романчук дезорієнтував Бущана, а м’яч влучив у ногу Михавко і залетів у ворота. Після перерви на поле не вийшов Микитишин, якого замінив По.

Другий тайм міг подарувати ще один гол Кривбаса. Дві нагоди мав Соса, але спочатку не зміг влучити у ближній верхній кут, а потім з розвороту з лінії штрафного трохи не влучив у дальній кут. Динамо ж у цей період відверто підсіло. Шовковський зняв Ярмоленка та Буяльського, випустивши Кабаєва та Шапаренка. Цікавий момент трапився в одній з атак киян. Розганяв її Тимчик, але замість того, аби зробити передачу на забігання Герреро, вирішив віддати на Брагару на фланзі. Після цього епізоду Едуардо відверто показав своє невдоволення.

Кривбас спробував влаштувати фінальний штурм, але Динамо втримало переможний рахунок та очолило турнірну таблицю, набравши 22 очки. Криворіжці з 11 пунктами залишились восьмими.

Максимович Назар

Recent Posts

Джерело: Ребров довикликав у збірну України найкращого бомбардира УПЛ

Півзахисник Полісся Олександр Назаренко може отримати шанс дебютувати у складі національної команди.Читати далі

4 хв. ago

Тренер Челсі згадав про Мудрика після нічийного матчу АПЛ

Головний тренер Челсі Енцо Маркеса поділився думкою про виступ своїх вінгерів у матчі з Ноттінгемом…

16 хв. ago

Роберт Левандовський забив 184 голи після свого 30-річчя – це третій показник

Лише два гравці забили в топ-лігах більше за Роберта Левандовського після свого 30-річчя, інформує журналіст…

33 хв. ago

Євгеній Жук: Я дуже радий за себе, за хлопців, за країну та за воїнів, які зараз нас захищають

Гравець збірної України з футзалу та автор двох голів у поєдинку за третє місце у…

38 хв. ago

Олександр Шовковський: Ротація складу певною мірою дає свої результати

Головний тренер «Динамо» поспілкувався з представниками ЗМІ після гри на стадіоні «Динамо» ім.В.Лобановського.Читати далі

45 хв. ago

Юрій Вернидуб: Думаю, гра була непогана у виконанні обох команд, але ми програли

Головний тренер «Кривбаса» Юрій Вернидуб в етері UPL.TV прокоментував поразку від «Динамо» у 9-му турі…

52 хв. ago