АПЛ. Челсі в більшості зіграв внічию з Ноттінгемом – Мудрик вийшов у компенсований час

В межах 7-го туру АПЛ Челсі на власному полі приймав Ноттінгем. Український вінгер Михайло Мудрик розпочав гру з лави запасних.

АПЛ, 7-й тур.

Челсі – Ноттінгем Форест 1 : 1.

0 – 1. Вуд – 50.

1 – 1. Мадуеке – 57.

Вил: Ворд-Праус (Ноттінгем) – 78хв друга жовта картка.

Челсі у випадку відсутності перемоги над Ноттінгемом ризикував покинути зону Ліги чемпіонів. На п’яти наступала Астон Вілла, яка трималась в одному заліковому балі позаду. Втім, у бірмінгемців паралельно йшов матч проти МЮ, де цілком можна було втратити очки – а значить Мудрик і Ко отримали шанс піти й відрив. Щоправда, сам Мудрик залишився у запасі.

Замість Михайла на лівому фланзі атаки вийшов Санчо. Вийшло так собі – до 43-ї хвилини у Челсі навіть нормальних моментів не виникало, а от Ноттінгем міг вийти вперед зусиллями Мурільйо. Його дальній удар парирував Санчес. Лише після цього лондонці почали загострювати, але виключно з правого флангу, де розігрався Мадуеке.

На 43-й Селс відбив простріл Ноні, а потім взяв добивання від Енцо Фернандеса. На 45-й же Мадуеке влетів до штрафного й скинув м’яч Палмеру. Коулу заважав пробити Айна, однак хавбек все ж поцілив у стійку – а сфера рикошетом прокотилася вздовж воріт, поки її не накрив Селс. Відпочивати команди відправились за нулів на табло.

За чотири хвилини по перерві Ноттінгем примудрився вийти вперед внаслідок подачі на дальню стійку та скидки головою від Міленковіча. Вуд замкнув – втім, вже на 57-й хвилині рахунок зрівнявся. Мадуеке отримав пас від Палмера, переграв захисника на куті штрафного та пробив у дальній нижній. 1:1!

Після цього у матчі наступила деяка оперативна пауза. Моментів майже не виникало – зате було вдосталь фолів і пауз. Зокрема, лікарі довго надавали допомогу Гіббсу-Вайту, а Джексон невдовзі влаштував невеличку заварушку стінка на стінку. Ворд-Проуз же на 71-й хвилині залишив Ноттінгем у меншості, отримавши другу жовту за зрив атаки.

Зрештою, на 90-й хвилині Енцо Мареска кинув у бій Мудрика. І цей хід міг зіграти! На 7-й компенсованій Мудрик отримав передачу на хід лівим флангом, втік від захисника (не вперше) й виконав крос на лінію воротарського. Нкунку замикав головою в дальній нижній кут – втім, Селс виконав карколомний сейв!

Взагалі, у компенсований час почався шалений розмін моментами. Команди могли б завершити і з рахунком 4:3 чи 3:2, якби не феєрична гра голкіперів. Сейви у підсумку й призвели до підсумкових 1:1.

Максимович Назар

Recent Posts

Михайло Мудрик зіграв ювілейний матч в АПЛ

Український півзахисник Михайло Мудрик провів свій ювілейний поєдинок в рамках АПЛ. Читати далі

14 хв. ago

Бразилія переграла Аргентину в фіналі ЧС з футзалу та здобула шосте “золото” Мундіалю

Збірні Бразилії та Аргентини з футзалу 6 жовтня зіграли матч за "золото" ЧС-2024.Читати далі

21 хв. ago

УПЛ. Динамо у центральному матчі туру перемогло Кривбас

У поєдинку дев’ятого туру УПЛ “Динамо” зіграло проти “Кривбасу”. Це був центральний матч туру, який…

25 хв. ago

Президент УАФ привітав збірну України з футзалу з історичним досягненням на чемпіонаті світу

Президент УАФ Андрій Шевченко зателефонував збірній України з футзалу одразу після перемоги нашої команди в…

43 хв. ago

Імад Ашур: Головне, щоб в якийсь момент ми не стали самовпевненими або пихатими

Головний тренер "Полісся" Імад Ашур в коментарі пресслужбі клубу оцінив гру 9-го туру чемпіонату України…

1 годину ago

15 хвилин для Мудрика. Відомі оцінки українця за матч проти Ноттінгема

Український півзахисник "Челсі" Михайло Мудрик взяв участь у поєдинку 7-го туру АПЛ проти "Ноттінгема" (1:1).Читати…

1 годину ago