Ла Ліга. Реал переміг Вільярреал – Лунін провів “сухий” матч

Ігровий день в іспанській Прімері завершився на “Сантьяго Бернабеу”. Це був перший матч у чемпіонаті для Андрія Луніна за останні 4,5 місяці. Цікаво, що востаннє українець виходив на поле у Ла Лізі саме у зустрічі проти “Вільярреала”, але тоді суперники перетиналися на “Кераміці”.

Ла Ліга, 9-й тур.

Реал Мадрид – Вільярреал 2 : 0.

1 – 0. Вальверде – 14.

2 – 0. Вінісіус – 73.

“Королівський клуб” підходив до домашки з Вільяреалом у ненайкращому гуморі. Посеред тижня команда зганьбилася у Ліллі, зазнавши заслуженої поразки в Лізі чемпіонів. Навіть Карло Анчелотті критикував мадридців. Звісно ж, вони бажали реабілітуватись.

Поєдинок мав і турнірну важливість, адже “жовта субмарина” трималася всього в одному заліковому балі позаду. Реала. Атлетіко тримався на дистанції в два очки, тож осічка могла дорого коштувати. З іншого боку, перемога дозволила б порівнятись з Барселоною – принаймні, на добу.

На жаль, побачити Андрія у всій красі не вдалося, хоча Вільяреал мав небезпечні атаки та моменти. Було навіть влучання у поперечку після навісу й замикання від Пепе. Втім, довести свої контрвипади чи стандарти до влучань у площину – або ж до якогось виходу віч-на-віч – гості не змогли Винятком став дальній постріл Пепе на 32-й хвилині, який виявився занадто простим для Андрія.

Можна було б відзначити українця за виходи віч-на-віч, адже він знову зіграв безпомилково. Втім, таких виходів було всього декілька. Проактивної гри в ролі останнього захисника від Луніна теж не просили, і навіть з білд-апу його виводили. Тим не менш, підсумкова карта передач виявилась дуже красивою – наш земляк зробив всього дві помилки й знову довів, що є голкіпером-універсалом.

Хоча один пас на Карвахаля він засунув так невдало, що Дані опинився під пресингом і втратив м’яч. Вільяреал провів небезпечну контратаку без удару. Втім, це був одиничний випадок. Підсумок зустрічі можна назвати позитивним для Луніна – він провів “сухий” матч, добре проявив себе на м’ячі й нічого не привіз.

Героєями стали Феде Вальверде й Вінісіус Жуніор, які відзначились двома дальніми ударами. Це вже натякає на проблеми “вершкових” із доведенням атак до карного майданчика. На практиці проблем було ще більше – як попереду, так і позаду.

Тим не менш, мадридці втримали перемогу з рахунком 2:0, добившись поставлених цілей на матч.

Максимович Назар

Recent Posts

MLS. Інтер Маямі у компенсований час вирвав перемогу над Торонто

В статусі чемпіона Східної Конференції Інтер Маямі українського захисника Сергія Кривцова завітав у гості до…

1 годину ago

Екс-форвард Реала підписав контракт з грандом Суперліги Малайзії

Іспанський форвард Хесе Родрігес офіційно перебрався до малайзійського клубу «Джохор Дарул Тазім».Читати далі

1 годину ago

Олександрія та Рух повторили рекорд УПЛ 20-річної давнини

«Олександрія» та «Рух» 6-й раз поспіль поділили очки між собою.Читати далі

2 години ago

Оцінки Луніна за матч проти Вільярреала

У 9-му турі “Реал” Мадрид приймав у столиці “Вільярреал”. Ця зустріч привернула особливу увагу українських…

2 години ago

Евра: За всієї поваги до Мбаппе, але він поки не дотягує до рівня Бензема

Колишній захисник збірної Франції Патріс Евра висловив свою думку про нападника Кіліана Мбаппе.Читати далі

2 години ago

Новачок Шахтаря отримав виклик до збірної Тунісу

Захисник Шахтаря Алаа Грам отримав виклик до збірної Тунісу. Про це повідомила пресслужба "гірників". Читати…

2 години ago