Categories: УПЛ

УПЛ. VAR в дії – Рух у компенсований час врятував нічию у матчі з Олександрією

Сьогодні відбувся матч дев’ятого туру УПЛ, в якому “Олександрія” приймала “Рух”. “містяни” перед цим туром посідали друге місце і мала однакову кількість очок з “Динамо”. “Рух” три матчі поспіль зіграв внічию і поки що посідав шосту позицію.

УПЛ, 9-й тур.

Олександрія – Рух Львів 1 : 1.

1 – 0. Філіппов – 88.

1 – 1. Краснопір – 90+9-пен.

Олександрія підійшла до поєдинку на першій сходинці, а от Рух не забивав уже у трьох поспіль матчах (щоправда, і не пропускав). Гра розпочалась із великої кількості боротьби та майже відсутністю моментів. На 16-й хвилині Рух ледь не забив: Притула чи то пробив здалеку, чи то навісив, Кампуш головою намагався перервати політ м’яча, але переправив його у поперечку власних воріт! А після кутового Підгурський був близький, аби відкрити рахунок у грі, але пробив вище після розіграшу кутового.

Підопічні Ротаня відповіли ударом Бєляєва з лінії штрафного, але прямо в руки воротарю. Трохи пізніше Бєляєв уже створив момент для Філіппова, але нападник пробив вище воріт з меж воротарського. Під кінець тайму Олександрія мала ще один момент – тепер Філіппов зупинив м’яч біля лицьової та віддав на лінію штрафного, де чатував Калюжний – вище воріт!

А от друга половина почалась нудніше. Гравці Руха виглядали більш активно, однак до небезпечних моментів справа не доходила. Напівмомент створила Олександрія: захисники заблокували удар Безерри, Костишин мав намір наздогнати м’яч та прострілити в центр, але Ледвій вийшов з воріт та заблокував передачу. Мишньов приклався метрів з 27-ми, але голкіпер Руха і тут накрив м’яч.

Здавалось, гра завершиться нульовою нічиєю, але Ледвій підвів команду, віддавши неточний пас. Філіппов перехопив м’яч, проскочив захисника та з лінії штрафного пробив повз голкіпера. У компенсований час Лях пробив здалеку, але в штрафному Кампуш збив Краснопіра, наступивши нападнику на ногу. Після перегляду VAR Дмитро Панчишин призначив пенальті, а Краснопір холоднокровно його реалізував. Кампуш ще й міг вирвати перемогу для Олександрії на 90+12 хвилині, але пробив повз ворота після подачі з кутового.

Таким чином, Олександрія з 20 очками залишилась першою, але Динамо свій матч туру ще не грало. Рух перервав свою безгольову серію, набрав 13 пунктів та піднявся на п’яту сходинку.

Максимович Назар

Recent Posts

Збірна України з пляжного футболу розпочала відбірний турнір ЧС-2025 із розгромної перемоги над Норвегією

Сьогодні збірна України з пляжного футболу стартувала в європейській кваліфікації ЧС-2025, яка проходить в іспанському…

43 хв. ago

Маттео Аморозо: Кривбас зможе досягти найвищих місць в цьому сезоні

Півзахисник "Кривбасу" Маттео Аморозо розповів про адаптацію та враження від чемпіонату України.Читати далі

45 хв. ago

УПЛ. Колос розписав суху нічию з Лівим Берегом

Завершення суботнього ігрового дня у рідній УПЛ ознаменувалося очним протистоянням ковалівців та "лелек". Практично маємо…

55 хв. ago

Олег Шандрук: Приємно нарешті перемогти вдома, бо ми вже серйозно заборгували вболівальникам

Виконувач обов’язків головного тренера рівненського Вереса Олег Шандрук прокоментував гру команди у переможному поєдинку проти…

58 хв. ago

Віталій Пономарьов: Рух скоріше здобув одне очко, ніж втратив два

Головний тренер "Руху" Віталій Пономарьов прокоментував офіційному клубному сайту виїзну нічию з "Олександрією":Читати далі

1 годину ago

Оцінки Іллі Забарного та Єгора Ярмолюка за матчі 7-го туру АПЛ

Ще один поєдинок в активі футболістівЧитати далі

1 годину ago