Categories: Інше

Ігор Циганик порівняв Динамо з Ман Юнайтед, згадавши Лобановського та Фергюсона

Журналіст-блогер та коментатор Ігор Циганик провів паралелі між культовими наставниками англійського Манчестер Юнайтед та київського Динамо сером Алексом Фергюсоном та Валерієм Лобановським відповідно.

Ігор Циганик вважає, що київське Динамо й досі, навіть за 22 роки після смерті свого найкращого тренера за всю історію Валерія Лобановського, живе спершись на фундамент закладений метром.

Журналіст провів цікаву паралель між Валерієм Васильовичем та сером Алексом Фергюсоном.

«Невілл (ексзахисник МЮ) колись розказував дуже хорошу історію про Фергюсона. Каже: «Ми програли фінал ЛЧ, вночі прилетіли назад в Манчестер, а мені зранку треба було приїхати на базу, дещо забрати і я куди їхав, ми вночі прилетіли, я зранку о 7-й годині був на базі й у Фергюсона світилося вікно». Тому що людина хотіла вигравати – і він вигравав».

Журналіст певен, що на «Олд Траффорд» й досі немає і близько тренера калібру Фергюсона, а нинішній МЮ – дітище сера Алекса, як і Динамо – Лобановського.

«Він (Фергюсон) побудував імперію. Все – після нього Манчестер Юнайтед немає. Він зробив той клуб, що вони зараз паразитують ще так довго.

Київське Динамо зробив Лобановський, на якому київське Динамо паразитує. Всі футболісти, всі тренери, всі вихованці – «пташенята» Лобановського зараз. Але вони повинні працювати так само як він. Змусити себе стати тими людьми, які повинні це робити», – сказав Циганик в ефірі своєї авторської програми на ютуб.

На внутрішній арені після восьми турів Динамо має в активі 19 очок та лідирує у чемпіонських перегонах, посідаючи перший щабель у турнірній таблиці УПЛ.

У турі номер дев’ять команда Олександра Шовковського вдома прийматиме криворізький Кривбас. Поєдинок буде зіграно в неділю, 6 жовтня, і розпочнеться він о 18:00.

У Лізі Європи справи киян куди гірші. Після двох турів біло-сині з нулем у доробку займають передостанню, 35 позицію. У третьому турі ЛЄ Динамо на виїзді зіграє проти італійської Роми.

Поєдинок у Римі відбудеться 24 жовтня. Початок гри у столиці Італії о 19:45 за київським часом.

Максимович Назар

Recent Posts

Чемпіонат Туреччини. Різеспор переміг Антальяспор Петрусенка

У стартовому матчі 8-го туру турецької Суперліги «Антальяспор» українського хавбека Олександра Петрусенка на виїзді зустрічався…

2 години ago

Розкрито точний розмір преміальних, які отримують гравці Полісся

Журналіст-блогер Ігор Бурбас розповів про розмір бонусів для гравців житомирського Полісся, які ті отримують за…

2 години ago

Збірна Чехії оголосила склад на матчі з Албанією та Україною

Головний тренер збірної Чехії Іван Гашек оголосив імена виконавців, які готуватимуться до жовтневих матчів Ліги…

2 години ago

Збірна Грузії оголосила склад на матчі з Україною та Албанією

Головний тренер збірної Грузії Віллі Саньйоль оголосив склад команди, яка зіграє в жовтневих матчах Ліги…

2 години ago

Богдан Оринчак: у Групі А Другої ліги – запекла боротьба

У восьмому турі Другої ліги Героєм туру визнаний нападник НК Пробій Богдан ОринчакЧитати далі

3 години ago

В Ла Лізі назвали ім’я найкращого гравця вересня

Ламін Ямаль став гравцем місяця у Ла Лізі. У вересні нападник забив за "Барселону" 3…

3 години ago