Categories: Єврокубки

В’ячеслав Заховайло: Центр оборони, опорна зона Динамо продовжує горіти в простих ситуаціях

Футбольний менеджер і експерт В’ячеслав Заховайло поділився своєю думкою щодо поразки “Динамо” від “Гоффенгайма” (0:2) у матчі Ліги Європи.

“Щоб не говорив Саша Шовковський на тему, “до всього можна звикнути”. “Динамо” Київ не в рівних умовах з усіма учасниками Ліги Європи. Європейських фахівців не обдуриш. Всі говорять в унісон, що з такою логістикою, і щільним графіком турніру, – неможливо відновлювати гравців. А це означає велика фора для конкурентів і великий ризик травматизму. Ось тільки українські “зірки” журналісти, м’яко кажучи, іншої думки. Є, щоправда, знижка на їхні міркування, – вони люди не футбольні.

І про саму гру.

Поява Михайленка в основному складі була несподіваною. Структура гри в два опорних!!! Ніхто з нас не знає, як гравці готові до гри. СаШО ухвалив рішення, це його відповідальність і право… Цього разу влучив у штангу, – не вгадав. Втратили в атаці й нічого не зміцнили в обороні.

Нам легко говорити, але з різних причин до Німеччини не приїхало чотири гравці потенційної основи. Загалом кадрових проблем у “Динамо” вище даху.

Ті хто вийшов в основному складі готувалися дати бій. Бажання було помітним, от виглядали з перших хвилин не свіжими. Одним словом, перші двадцять п’ять хвилин мучилися, намагаючись зачепитися за свій стиль гри. Німці були просто мобільнішими, більш концентрованими в організації гри. Сказати, що “Динамо” поступалися в усьому, було-б несправедливо. А виглядало все прозаїчно. Ми з ними в пасік, – а вони нам голик. Центр оборони, опорна зона киян продовжує горіти в простих ситуаціях. З цим треба щось робити. 2-0 прикро.

Життя триває. Треба далі готуватися. Спасибі нашим воїнам, що взагалі є можливість грати у футбол. Всім добра. Слава Україні….”, – написав Заховайло.

Максимович Назар

Recent Posts

Спортивний директор Вереса – про трансфер камерунця

Спортивний директор "Вереса" Юрій Габовда розповів про подробиці трансферу Самуеля Нонго до рівненського клубу.Читати далі

2 години ago

Мареска – про 4:2 із Гентом: Шкода, що пропустили другий гол. Цього можна було уникнути

Головний тренер "Челсі" Енцо Мареска оцінив перемогу над "Гентом" у першому турі Ліги конференцій (4:2).Читати…

2 години ago

Іван Юрич: Не згоден із тим, що Рома зіграла погано. Ми багато чого робили добре

Головний тренер "Роми" Іван Юрич проаналізував несподівану поразку від "Ельфсборга" (0:1) у Лізі Європи.Читати далі

2 години ago

Український фанатський рух виступив із заявою щодо ймовірної відставки голови ГУР Кирила Буданова

Під листом підписалися фанати 24 українських футбольних клубів. Вони висловили «абсолютну довіру і підтримку» очільнику…

2 години ago

Фани Металіста 1925 відреагували на невдалий рахунок матчу з Маріуполем

Вболівальники харківського Металіста 1925 відреагували на нічию жовто-синіх у матчі 10-го туру Першої ліги з…

3 години ago

Олег Федорчук: Наразі якість гри Бондаря дуже посередня

Відомий тренер і експерт Олег Федорчук в ексклюзивному інтерв'ю сайту «Український футбол» оцінив гру центрального…

3 години ago