Український фанатський рух виступив із заявою щодо ймовірної відставки голови ГУР Кирила Буданова

Під листом підписалися фанати 24 українських футбольних клубів. Вони висловили «абсолютну довіру і підтримку» очільнику ГУР Міноборони.

«У звʼязку з певними «вкидами» у медійному полі, український фанатський рух, як пасіонарна частина суспільства, вважає важливим висловити свою думку щодо інформації про звільнення Кирила Буданова з посади начальника ГУР МО.

Кирило Буданов – непересічна особистість, яка завоювала повагу українського суспільства своїми вчинками та бойовим шляхом. Будучи молодим офіцером, він особисто здійснював диверсійні операції на території ворога ще до того, як це стало «мейнстрімом». Чого тільки вартує ліквідація високих чинів фсб росії під час диверсії в Криму. Багато спецоперацій за участі Буданова досі залишаються невідомими громадськості. Під час виконання бойових завдань, він отримав декілька поранень. Ще до того, як очолив ГУР, він пережив декілька замахів на вбивство зі сторони ФСБ.

Навіть зараз, ми нерідко бачимо кадри, коли Буданов бере безпосередню участь у бойових. Окремо хочемо відзначити зухвалу роботу ГУР – в середині Росії. Нам всім дуже приємно, коли російські міста спалахують полумʼям, а наші вороги ліквідовані кулею. Суттєва частина цих акцій є робота ГУР, під керівництвом Кирила. В контексті останніх повідомлень про намір відправити у відставку бойового генерала, зі зрозумілих причин особовий склад підрозділів Сил оборони країни не може висловити свою думку. Але ми, як навколофутбольна спільнота з усієї країни представляємо солдатів та офіцерів різних бригад і батальйонів, а тому хочемо запевнити, що висловлюємо абсолютну довіру та підтримку Кирилу Буданову.

Нам неприємні політичні інтриги, ми в жодному разі не ставимо під сумнів рішення військово-політичного керівництва, але щиро переконані, що особистість Буданова на посаді керівника ГУР сьогодні є ключовою.

Під даним текстом підписались наступні рухи: «Динамо» Київ, «Металіст» Харків, «Чорноморець» Одеса, ЦСКА Київ, «Таврія» Сімферополь, «Шахтар» Донецьк, «Верес» Рівне, «Зоря» Луганськ, ПФК «Севастополь», МФК «Миколаїв», «Прикарпаття» Івано-Франківськ, «Ворскла» Полтава, «Дніпро» Черкаси, «Кристал» Херсон, «Полісся» Житомир, «Металург» Запоріжжя, «Кривбас» Кривий Ріг, «Волинь» Луцьк, «Нива» Вінниця, «Карпати» Львів, «Буковина» Чернівці, ФК «Олександрія», «Нива» Тернопіль», – йдеться у заяві.

Останнім часом у мережі шириться інформація про те, що в Офісі президента планують звільнити Буданова.

Максимович Назар

Recent Posts

Спортивний директор Вереса – про трансфер камерунця

Спортивний директор "Вереса" Юрій Габовда розповів про подробиці трансферу Самуеля Нонго до рівненського клубу.Читати далі

2 години ago

Мареска – про 4:2 із Гентом: Шкода, що пропустили другий гол. Цього можна було уникнути

Головний тренер "Челсі" Енцо Мареска оцінив перемогу над "Гентом" у першому турі Ліги конференцій (4:2).Читати…

2 години ago

В’ячеслав Заховайло: Центр оборони, опорна зона Динамо продовжує горіти в простих ситуаціях

Футбольний менеджер і експерт В'ячеслав Заховайло поділився своєю думкою щодо поразки "Динамо" від "Гоффенгайма" (0:2)…

2 години ago

Іван Юрич: Не згоден із тим, що Рома зіграла погано. Ми багато чого робили добре

Головний тренер "Роми" Іван Юрич проаналізував несподівану поразку від "Ельфсборга" (0:1) у Лізі Європи.Читати далі

2 години ago

Фани Металіста 1925 відреагували на невдалий рахунок матчу з Маріуполем

Вболівальники харківського Металіста 1925 відреагували на нічию жовто-синіх у матчі 10-го туру Першої ліги з…

2 години ago

Олег Федорчук: Наразі якість гри Бондаря дуже посередня

Відомий тренер і експерт Олег Федорчук в ексклюзивному інтерв'ю сайту «Український футбол» оцінив гру центрального…

2 години ago