Categories: Єврокубки

Вболівальники Хоффенхайма: Коли тренери говорять про те, що в футболі вже не залишилося слабких команд, то забувають про українські клуби

Німці задоволені грою команди і тим, що нарешті вдалося здобути перемогу.

Справа в тому, що «Хоффенхайм» виграв у перших двох офіційних матчах сезону (у Кубку в серії пенальті й у першому турі Бундесліги), після чого програв 4 ігри поспіль у чемпіонаті Німеччини, а також зіграв унічию з «Мідтьюландом» у першому матчі загального етапу у Лізі Європи. Таким чином, німецький клуб перервав серію з 5 матчів без перемог, а також покращив свої шанси на вихід до наступного раунду Ліг Європи.

Найважливіше, на думку вболівальників, – це перший «сухий» матч для «Хоффенхайму» цього сезону. Усі попередні зустрічі (навіть у кубковому поєдинку) закінчувалися із пропущеними голами.

Weber: Найкращий матч у цьому сезоні для «Хоффенхайму». Дуже важлива перемога, яка має надати команді впевненості після серії поразок у Бундеслізі. Ми здатні багато на що, але команді потрібно просто перервати цю чорну смугу і почати перемагати.

Giovane: Деградація українських клубів триває, тому я б не став поспішати радіти цій перемозі. Через війну я трохи уважніше стежу за українським футболом. Лише одна команда пройшла кваліфікацію, та й там програла у двох матчах із загальним рахунком 0:5. А «Шахтар», який минулого сезону вигравав у «Барселони», став посміховиськом у Лізі чемпіонів. Давайте подякуємо за перемогу, але не забуватимемо у КОГО ми виграли сьогодні.

Kasten: Просто подивіться на рівень гри «Динамо». Мені здається, що вони взагалі не готові грати у єврокубках. Чому? Це вже не до мене питання, але не думаю, що тут справа лише у далеких поїздках. Коли я був молодим, футболісти могли автобусом їздити в інші країни і не скаржилися. Нинішнє покоління просто сильно розпещене. І справа не лише у футболістах.

Erik: Коли тренери німецьких клубів говорять про те, що в сучасному футболі вже не залишилося слабких команд, особливо в єврокубкових турнірах, то забувають про українські клуби, які стали справжнім подарунком для всіх суперників.

Tresp: Українці постійно скаржаться на складні поїздки на єврокубкові матчі, але я не думаю, що вони програють через втому чи довгі поїздки на автобусі чи поїзді. Можливо, їм потрібно замислитись про свій рівень гри, а не шукати причин поразок у навколофутбольних моментах.

Saal: Це перша перемога «Хоффенхайму» з 24 серпня. Півтора місяці без перемог. Я задоволений тим, що ми обіграли «Динамо», але цього мало для того, щоб говорити про одужання команди.

Rainer: Минулого сезону ми вигравали у «Баварії», «Боруссії» Дортмунд і так далі. Скільки яскравих та ефектних матчів провів «Хоффенхайм»! Цього сезону ми страждаємо у кожній грі. Навіть ця перемога над «Динамо» не була видовищною. Просто дякую за три очки.

Hahn: Слава Богу! Ми зіграли на нуль вперше цього сезону! Навіть не віриться, що це сталося. Але слід визнати, що й суперник сьогодні не створював нам жодних проблем в обороні.

Emmler: Українці грали однаково погано в обороні та в атаці. Без образ для українців , але ця команда немовби випадково опинилася в Лізі Європи. З такою грою їм потрібно було виступати у Лізі конференцій.

Schueppl: Цікаво, що «Динамо» та «Бешикташ» на сьогодні найгірші команди Ліги Європи. Обидві команди нещодавно виступали в Лізі чемпіонів, мали солідні бюджети та хороших гравців. А тепер навіть на рівні Ліги Європи виглядають сумно.

Ralf: Суперник дозволяв створювати моменти в атаці та фактично не навантажував нашу оборону, якщо не брати до уваги дальні удари. Я веду до того, що ми обіграли найслабшого суперника цього сезону. Навіть «Вюрцбургер» (клуб з регіональної ліги) створив нам більше проблем. Чесно кажучи, чекав більшого від українців.

Dotterer: Цілком можливо, що з такою грою українці взагалі не зможуть набрати жодного очка у Лізі Європи. Тому нам було важливо не просто виграти у них, а виграти упевнено. У цьому плані перемога 2:0 – це далеко не ідеальний результат, тому що різниця забитих голів буде мати велике значення.

Dirk: Перша гра на нуль у сезоні! Це вже стало справжнім досягненням для «Хоффенхайма». Тому що наша оборона цього сезону виглядає настільки жахливо, наскільки це взагалі можливо.

Sturm: Навіть клуби з регіональної ліги Німеччини сильніші за «Динамо». Скільки проблем у нас було у кубковому матчі («Хоффенхайм» пропустив два голи від напівпрофесійної команди, – прим.) і як легко ми виграли сьогодні в українців.

Bolz: Матч вийшов не таким простим, як хотілося б. До останнього моменту відчувалася якась напруга. Начебто я розумів, що «Динамо» не завадить нам сьогодні виграти, але й не можу сказати, що насолоджувався грою «Хоффенхайма».

Philipp: «Хоффенхайм» дивом обіграв клуб регіональної ліги у Кубку Німеччини. «Гоффенгайм» програв 4 матчі з 5 у Бундеслізі. «Хоффенхайм» страждав у Данії проти «Мідтьюланда» в Лізі Європи. Все було погано доти, доки ми не зустріли «Динамо». Це немов промінь світла у темний день.

Knaup: Нарешті надійно зіграли в обороні та не пропустили жодного гола! Але суперник був вкрай низького рівня, тому давайте трохи порадіємо, але не чекатимемо дива у наступному матчі. Команда все ще перебуває в ігровій кризі, просто сьогодні суперник був набагато слабшим за «Хоффенхайм».

Weinber: Не секрет, що навіть нічия у матчі з «Динамо» означала, що тренерський штаб покине «Хоффенхайм». Пеллегріно Матараццо зберіг робоче місце у клубі, але чи надовго? Сьогодні виграли швидше за рахунок проблем у суперника, який не може похвалитися добрими результатами.

Langer: Перемога над «Динамо» – це добре, але це було завдання-мінімум для нашої команди. Реальний рівень гри «Хоффенхайма» ми побачимо у неділю у матчі зі «Штутгартом».

Heck: «Динамо» – це просто слабка команда, яка, ймовірно, навіть у топ-24 не зможе потрапити. Тому перемога над ними не має бути визначальною у роботі Матараццо. Не знаю, скільки він ще працюватиме в клубі, але думаю, що по матчах зі «Штутгартом» та «Порту» керівництво зробить висновки.

Максимович Назар

Recent Posts

Спортивний директор Вереса – про трансфер камерунця

Спортивний директор "Вереса" Юрій Габовда розповів про подробиці трансферу Самуеля Нонго до рівненського клубу.Читати далі

13 хв. ago

Мареска – про 4:2 із Гентом: Шкода, що пропустили другий гол. Цього можна було уникнути

Головний тренер "Челсі" Енцо Мареска оцінив перемогу над "Гентом" у першому турі Ліги конференцій (4:2).Читати…

15 хв. ago

В’ячеслав Заховайло: Центр оборони, опорна зона Динамо продовжує горіти в простих ситуаціях

Футбольний менеджер і експерт В'ячеслав Заховайло поділився своєю думкою щодо поразки "Динамо" від "Гоффенгайма" (0:2)…

17 хв. ago

Іван Юрич: Не згоден із тим, що Рома зіграла погано. Ми багато чого робили добре

Головний тренер "Роми" Іван Юрич проаналізував несподівану поразку від "Ельфсборга" (0:1) у Лізі Європи.Читати далі

19 хв. ago

Український фанатський рух виступив із заявою щодо ймовірної відставки голови ГУР Кирила Буданова

Під листом підписалися фанати 24 українських футбольних клубів. Вони висловили «абсолютну довіру і підтримку» очільнику…

23 хв. ago

Фани Металіста 1925 відреагували на невдалий рахунок матчу з Маріуполем

Вболівальники харківського Металіста 1925 відреагували на нічию жовто-синіх у матчі 10-го туру Першої ліги з…

31 хв. ago