Categories: Єврокубки

Андрій Воробей: Можливо, це один із найслабших Шахтарів в історії

Екс-форвард донеччан Андрій Воробей шокований фізичним станом і результатами своєї колишньої команди.

“Не такого матчу я чекав. Тут навіть річ не в результаті. Тут справа у грі та в нашій команді. Хочеться якось пом’якше сказати, щоб нікого не образити. Це слабкий Шахтар. Можливо, один із найслабших Шахтарів взагалі в історії клубу, особливо якщо брати до уваги це десятиліття.

Я не можу сказати, в чому причина такої гри Шахтаря. Я не стверджуватиму, але, можливо, треба десь щось змінювати. Чомусь у донеччан навіть не видно малюнку гри. Шахтар дуже слабко виглядає у порівнянні з європейськими клубами – і в технічному, і в тактичному аспектах, а також у фізичних кондиціях.

За перший тайм взагалі нуль ударів по воротах. Про що можна говорити? У Пушіча я не спостерігаю якихось позитивних дій в атакувальному плані. Ми наче красиво стоїмо на полі при обороні, але при цьому не відбираємо м’яч. Суперники спокійно приймають м’яч у нашому штрафному майданчику, розвертаються, накручують по два-три футболісти. А ми просто спостерігаємо за цим. Мені часом шкода наших захисників. Так, вони намагаються, але коли півкоманди стоїть і спостерігає, то ні воротар, ні захисники не допоможуть.

Навіть немає кого виділити. У нас зараз дуже слабкий півзахист. А про атаку взагалі говорити нічого не буду, бо Сікан травмований. А за відсутності Сікана навіть зникли моменти у виконанні Шахтаря. Егіналду грав форварда, однак я вважаю, що він не нападник. Замість нього вийшов Траоре, але обидва нічого не змогли зробити попереду. Просто у матчі з Шахтарем Аталанта одна була на футбольному полі. Донецької команди просто взагалі не було видно.

Звісно, з італійцями грати складно, наші клуби не вміють грати з ними. Але треба грати із будь-якою командою. Потрібно бодай хотіти грати. У поєдинку з Аталантою здалося, що у Шахтаря навіть не було бажання”, – сказав Воробей у коментарі Sport.ua.

Максимович Назар

Recent Posts

Моурінью може очолити Евертон Миколенка

Відомий португальський тренер Жозе Моурінью може очолити Евертон, за який грає футболіст збірної України Віталій…

2 хв. ago

Внаслідок ДТП загинув колишній гравець юнацької збірної України

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди помер 32-річний вихованець рівненського футзалу та колишній гравець юнацької збірної України Дмитро…

5 хв. ago

Лапорта: Флік робить неймовірну роботу в Барселоні, він не шукає виправдань

Президент каталонської Барселони Жоан Лапорта цілковито задоволений роботою нового головного тренера команди Ханса-Дітера Фліка.Читати далі

8 хв. ago

Верес посилив склад камерунським вінгером

Рівненський Верес оголосив про підписання контракту з камерунським вінгером Самуелем Нонго.Читати далі

10 хв. ago

Збірна Англії оголосила склад на матчі Ліги Націй

Збірна Англії оголосила свій склад на матчі Ліги Націй проти Греції та Фінляндії.Читати далі

16 хв. ago

SofaScore та WhoScored визначилися з найкращим гравцем Динамо у матчі ЛЄ проти Хоффенхайма

Сьогодні, 3 жовтня, київське "Динамо" зіграло проти "Гоффенхайма" у рамках другого туру Ліги Європи.Читати далі

32 хв. ago