Categories: Єврокубки

Вболівальники Аталанти: Для команд рівня Шахтаря треба придумати новий турнір – Ліга невдах

Італійці задоволені тим, що “Аталанта” впевнено обіграла “Шахтар” з рахунком 3:0, але закликають не поспішати з глобальними висновками про гру італійського клубу, оскільки суперник був вкрай низького рівня, не зумівши навіть жодного разу вдарити по воротах за 90 хвилин гри.

Також вболівальники “Аталанти” міркують на тему того, чи справді реформа Ліги чемпіонів зробила турнір сильнішим чи змінила його у гірший бік?

Arcoverde: “Аталанта” грала погано, було багато індивідуальних та командних помилок. Було багато втрачених моментів. Але “Шахтар” грав настільки погано, що ми якимсь чином змогли забити їм три голи. Перемога – це добре, але якість гри бажає кращого.

Karjon: Перемога з рахунком 3:0 – подарунок для “Шахтаря”. Наша команда рано зрозуміла, що “Шахтар” ні на що не здатний, тому почала чи то економити сили, чи то просто не особливо прагнула йти вперед.

Albi: П’ять років тому ми теж виграли у “Шахтаря” з таким самим рахунком у Лізі чемпіонів. Але тоді гра обох команд виглядала набагато цікавіше, незважаючи на те, що тоді українці програли. Сьогодні маю відчуття, що я подивився матч Ліги конференцій.

Giordano: Незважаючи на реформу Ліги чемпіонів, у цьому турнірі, як і раніше, грає багато слабких команд. “Шахтар”, “Слован”, “Црвена Звезда”, “Зальцбург”, “Селтік”. Із 36 клубів лише 15-20 – це команди високого рівня.

Prioste: Сезон можна було вважати провальним доти, доки “Аталанта” не зустріла “Шахтар”. Перемога над українцями має надати команді впевненості. Пора вже починати вигравати, особливо у Серії А.

Adelino: У 2019 році “Шахтар” грав свій “домашній” матч у Харкові. 2024 року він грає свій “домашній” матч уже в Гельзенкірхені. Боюся уявити, де буде “Шахтар” у 2029 році, у Лісабоні? Якщо серйозно, то хочеться побажати їм якнайшвидше повернутися додому.

Faverani: Дивно, що “Болонья” не змогла обіграти такого слабкого суперника. У єврокубках я підтримую всі італійські команди, тому засмучений тим, що “Болонья” не змогла обіграти “Шахтар”.

Talotti: Я не стежу за “Шахтарем”, тому не знаю, як вони грали у минулих сезонах у Лізі чемпіонів, але можу точно сказати, що в 2019 році це була команда вищого рівня.

Mangia: Судячи з результатів українських клубів у єврокубкових турнірах цього сезону, їм зараз явно не до футболу. Навіть дивно, що той ж самий “Шахтар” грає у Лізі чемпіонів.

Alberto: Незважаючи на підсумковий результат, я не став би сильно хвалити команду. Суперник грав настільки погано, що на його тлі ми виглядали солідно. Насправді ж українці просто забули про оборону, тому будь-яка наша атака ставала потенційно гольовою.

Bellini: Реформа Ліги чемпіонів показала, що у Європі немає 36 команд високого рівня. УЄФА потрібно не розширювати цей турнір, а повернутися у 1990-ті або початок 2000-х років, коли ми спостерігали за грою найкращих 16 чи 24 команд. “Шахтар” точно не потрапив би навіть у топ-24 у ті часи.

Situ: Клуби з України, Словаччини, Хорватії, Австрії, Швейцарії, Сербії тощо – всі вони зайві в Лізі чемпіонів. УЄФА потрібно нарешті визнати, що в цьому турнірі гратимуть або найкращі команди Європи, нехай навіть вони посіли 5-те місце у своєму чемпіонаті. Або це мають бути чемпіони своїх країн, тоді не буде жодних питань. Але якщо умовно 5-а чи 6-а команда з топ-чемпіонату грає набагато краще за чемпіона, то про що можна ще говорити?

Micheletti: Залишається лише сподіватися, що це була найгірша гра “Шахтаря” в Лізі чемпіонів, але він ще зможе забрати очки у наших конкурентів у боротьбі за перші місця в цьому турнірі.

Carlo: Перемога з рахунком 3:0 – це завжди добре. Але давайте зачекаємо на наступні матчі, щоб можна було робити якісь серйозні висновки з приводу покращень у грі “Аталанти”. Суперник сьогодні зовсім не напружував нашу оборону.

Pagnon: Після третього голу “Аталанта” грала погано, дуже багато моментів було втрачено. Бракувало якоїсь концентрації в атаці. Розумію, що суперник дуже слабкий і складно було в другому таймі на нього налаштуватися, але може вийти так, що після 8-го туру рахуватимуть різницю забитих-пропущених. А наші суперники виграють у “Шахтаря” зі значно більшим рахунком.

Manzoni: Найгірша за останні роки “Аталанта” без проблем виграє на виїзді у команди з другого кошика з рахунком 3:0. Це диво? На жаль, але ні. Це просто провальна гра нашого суперника.

Dellaman: Я б не став сильно сміятися з “Шахтаря”. Вони зіграли справді дуже погано, але в українців одне очко після двох матчів, а у того ж “Мілана” дві поразки у двох турах.

Lui: У “Шахтаря” 0 ударів у ворота воріт за 90 хвилин. Адже наша оборона цього сезону мало того, що страждає від травм, так ще й не відрізняється надійністю. Чи можна говорити, що “Аталанта” провела свою найкращу гру у сезоні? Мабуть, можна. Але тільки не варто забувати про вкрай низький рівень “Шахтаря”.

Corti: Я лише після фінального свистка побачив на полі Судакова. Я правильно розумію, що це той футболіст, за якого “Шахтар” вимагав 70 мільйонів євро? Багато уболівальників “Аталанти” досі пам’ятають Коваленка. Згодом виявляється, що всі ці зірки “Шахтаря” нічого не варті.

Amarante: Для “Шахтаря” та інших команд такого рівня потрібно вигадати новий турнір. Можна назвати його Ліга невдах. Сенс дозволяти “Шахтарю”, “Словану” чи “Зальцбургу” грати у Лізі чемпіонів, якщо вони не можуть скласти реальну конкуренцію сильним клубам? Мені було набагато цікавіше дивитися на матч із “Арсеналом”, хай навіть ми не виграли, ніж на гру з “Шахтарем”. Лише у матчах із сильними суперниками можна зрозуміти реальну силу твоєї команди.

Максимович Назар

Recent Posts

Бенфіка – Атлетіко. Відома оцінка Анатолія Трубіна за матч ЛЧ

У вівторок, 2 жовтня, пройшов матч 2-го туру основного етапу Ліги чемпіонів 2024/25 між командами…

3 години ago

Карло Анчелотті: Ми могли вирвати нічию, оскільки мали моменти наприкінці

2 жовтня пройшов матч 2-го туру Ліги чемпіонів 2024/25 між командами Лілль та Реал Мадрид.…

3 години ago

Шахтар – Аталанта: огляд післяматчевої італійської преси

Горрор-шоу донеччан у Лізі Чемпіонів продовжується.Читати далі

3 години ago

Валерій Бондар: Аталанта дуже висококласна команда

Захисник “Шахтаря” Валерій Бондар прокоментував поразку “Аталанті” у другому турі Ліги чемпіонів.Читати далі

3 години ago

Наставник Роми: Ми хочемо досягти успіху як в Серії А, так і в Європі

Головний тренер "Роми" Іван Юрич виступив на пресконференції напередодні матчу другого туру Ліги Європи проти…

3 години ago

MLS. Лео та компанія переграли Коламбус Крю – Кривцов вийшов на заміну

У ніч на 3 жовтня відбувся матч чергового туру MLS між командами Коламбус Крю та…

4 години ago