Categories: Єврокубки

Лілль – Реал Мадрид: анонс матчу 2-го туру групового етапу Ліги чемпіонів

Ліга чемпіонів. 2-й тур
2 жовтня. Лілль. “П’єр Моруа”
“Лілль” 22:00 “Реал Мадрид”
Арбітр: Мауріціо Маріані (Італія)
Трансляція: MEGOGO Футбол 2

Новини “Лілля”

“Доги” добре почали сезон, але після вересневої паузи на збірні різко здали, програвши три матчі поспіль. Лише на вихідних проти “Гавра” їм вдалося взяти своє (3:0) з хет-триком свого лідера Джонатана Девіда, але тут і рівень опозиції був низьким.

У 1-му турі ЛЧ проти “Спортінга” все для команди Брюно Женезьо було не так радісно — вона залишилася вдесятьох і стала черговою жертвою бомбардира Віктора Дьокереша (0:2). Шансів навіть на нічию було вкрай мало.

Ще менше їх буде з “Реалом”, якщо припускатися таких же грубих помилок, але є в “Лілля” й один аргумент “за” – команда виграла 7 із 8 останніх домашніх матчів у єврокубках. Нехай суперники були і не рівня Мадриду, але все ж результат знаковий. “Доги” люблять поле “П’єр Моруа”, і якщо вони десь здатні дати бій “Реалу”, то тільки тут.

Новини “Реала”

Мадрид у минулому турі Ла Ліги драматично зіграв унічию з “Атлетіко” (1:1), пропустивши на 95-й хвилині. Крім того, в тому матчі фанати закидали сміттям Тібо Куртуа, а сам бельгієць отримав травму, і з “Ліллем” в основі вийде Андрій Лунін. Ура.

“Реал” не програє в новому сезоні — у нього лише 3 нічиї. На старті ЛЧ команда Карло Анчелотті помучилася, але здолала “Штутгарт” (3:1). Вінісіус як зазвичай виконує соло, Родріго допомагає. Мбаппе влився непогано, але отримав травму і завтра не зіграє.

У “Реала” також 14 матчів без поразок у ЛЧ (10 перемог), і він за крок від повторення рекорду 2017-18 років. Вражає, еге ж? Але форма “Вершкових” все ж не ідеальна. Вони пропустили в 4 з 5 останніх матчів, було вже три виїзні осічки, та й атака з Кроосом виглядала гострішою. Так, “Лілль” треба бити навіть зараз, але загалом Папа Карло визнає: місця для прогресу предостатньо.

Лілль” – “Реал Мадрид”: статистика особистих зустрічей

Це перша зустріч команд у єврокубках; раніше жереб їх ще не зводив.

Орієнтовні склади

Мбаппе, Себальйос, Алаба, Браїм Діас, Фран Гарсія і Куртуа травмовані у “Реала”. З хорошого — до складу повернувся Камавінга.

У “Лілля” травмовані ветерани Ісмаїлі (так, той самий), Юмтіті, Бенталеб, а ще молодий ісландець Гарольдссон, і ось він якраз найбільша втрата.

“Лілль”: Шевальє – Тіагу Сантуш, Алешандру, Діакіте, Гудмундссон – Андре, Гомес – Жегрова, Кабелла, Саграуї – Девід

“Реал Мадрид”: Лунін – Карвахаль, Рюдігер, Мілітао, Менді – Вальверде, Чуамені, Камавінга – Беллінгем – Вінісіус, Родріго

Максимович Назар

Recent Posts

Колишній захисник Металіста 1925 завершив кар’єру в 33 роки

Колишній захисник "Металіста 1925" Євген Ткачук оголосив про завершення кар'єри та засвоєння нової спеціальності.Читати далі

48 хв. ago

Луїс Енріке: Я не хочу нікого звинувачувати, це моя поразка, я беру на себе всю відповідальність

Головний тренер "ПСЖ" Луїс Енріке прокоментував поразку від "Арсеналу" (0:2) у другому турі основного етапу…

52 хв. ago

Гасперіні оштрафували на 10 тисяч євро за провокаційний жест

Головний тренер “Аталанти” Джан П'єро Гасперіні отримав штраф у 10 тисяч євро, повідомляє Corriere Dello…

54 хв. ago

Ман Сіті повторив найдовшу безпрограшну серію в історії ЛЧ

Вчора "Манчестер Сіті" без проблем переграв на виїзді "Слован Братислава" з рахунком 0:4. Підопічні Пепа…

57 хв. ago

В Аргентині збудують мавзолей, де зберігатимуться останки Марадони

Ухвалено рішення про те, що останки легендарного нападника збірної Аргентини Дієго Марадони помістять у спеціальний мавзолей, який…

1 годину ago

Ювентус спробує оскаржити рішення суду щодо гігантських виплат Роналду

Кілька днів тому Ювентус подав апеляцію на рішення арбітражного суду, за яким туринський клуб має…

1 годину ago