Categories: Єврокубки

Байер – Мілан: анонс матчу 2-го туру групового етапу Ліги чемпіонів

2-й тур Ліги чемпіонів сезону 2024/25
Вівторок, 1-е жовтня
Німеччина, Леверкузен. Стадіон “Бай-Арена”
Арбітр: Сандро Шерер (Швейцарія)
“Баєр” 22:00 “Мілан”
ТВ: MEGOGO

“Баєр”: останні новини

Нинішній “Баєр” вже не настільки монструозний як у минулому сезоні. Втім, банда іспанського коуча – все ще дуже і дуже потужна команда. Що і довів поєдинок першого туру цієї Ліги чемпіонів. Підопічні Хабі Алонсо на виїзді буквально переїхали нідерландський “Феєнорд” Браяна Пріске – 4:0.

А у національній першості у минулий вікенд “фармацевти” довели свій рівень у грі проти гранда німецького футболу – розписавши з мюнхенською “Баварією” Венсана Компані бойову нічию 1:1. Так, звичайно, більшість ігрового часу чинний чемпіон оборонявся проти підопічних бельгійського спеціаліста. Проте, ставка Алонсо на глуху оборону спрацювала, і це головне.

Загалом ж, справий у “Баєра” у поточному сезоні національної першості йдуть непогано. Після 5-ти турів команда “левів” має у своєму активі 10 залікових балів та замикає четвірку найкращих.

Цей “Баєр”, тим більше, в домашніх стінах може дати бій абсолютно будь якому супернику. Про що і було сказано вище. І цей “Мілан” цілком по зубах футболіста Хабі Алонсо. Втім, говорити про якусь явну перевагу не приходиться. Все ж, “россонері” – значно, значно (!) досвідченіший боєць на поприщі Ліги чемпіонів.

Орієнтовний склад “Баєру”: Градецький, Грімальдо, Інкап’є, Та, Тапсоба, Фрімпонг, Андріх, Джака, Віртц, Тер’є, Боніфейс.

“Мілан”: останні новини

“Мілан” стартував у цій кампанії ЛЧ з точністю навпаки. Проте, у “дияволів” суперник був куди потужніший! У першому турі підопічним Пауло Фонсеки на “Сан-Сіро” не вдалось нав’язати боротьбу “Ліверпулю” Арне Слота, який наразі лідирує в АПЛ. Примітно, що міланці вже на 3-й хвилині зуміли вразити ворота “мерсисайдців”, але не зуміли зберегти цей імпульс та у підсумку пропустили тричі від футболістів англійського колективу.

Все ж, відчувається зовсім інший рівень – між колишньою та поточною командами нідерландського коуча (прим. – це до перемоги “Баєра” над “Феєнордом”).

Хоча, при цьому, після домашнього фіаско з “Ліверпулем”, “дияволи” видали потужну серію з двох перемог в італійській серії А. Спочатку, і що було найбільш знаковим, команда колишнього наставника донецького “Шахтаря” здолала в міланському дербі сам “Інтер” Сімоне Індзагі. Так, безумовно, “Мілану” дещо пощастило у грі проти чинного чемпіона Італії. Однак, переможців не судять.

А після цього ще була впевнена перемога на своєму полі над “Лечче” – 3:0. Незважаючи на вилучення Бартезагі у кінцівці тієї зустрічі. Підсумовуючи, за 6 турів чемпіонату “Мілан” здобув 11 очок та йде 3-м у турнірній таблиці.

В будь якому разі, команда Пауло Фонсеки підходить до двобою з “Баєром” на емоційному підйомі. Звичайно, це вже не той легендарний “Мілан”, який періодично брав “вухатого”. Однак, досвід все ще на боці “россонері” – позаминулорічний півфіналі ЛЧ тільки підтвердує цю тезу.

Орієнтовний склад “Мілану”: Маньян, Рояль, Габбія, Томорі, Ернандес, Фофана, Рейндерс, Пулішич, Мората, Абрахам, Леау.

“Баєр” – “Мілан”. Особисті зустрічі

До цього, на футбольному полі “фармацевти” та “дияволи” не пересікалися. Це буде перша очна дуель “червоно-чорних” на офіційному рівні.

Максимович Назар

Recent Posts

Чи зможуть другі команди клубів підвищитись у класі? Стали відомі умови

У Другій лізі виступає 7 команд резервістів.Читати далі

3 хв. ago

Джерело: Реал вирішив продовжити угоду з Дані Карвахалем

Керівництво Реала має намір зберегти захисника Дані Карвахаля у складі.Читати далі

5 хв. ago

Аталанта втратила важливого гравця на матч Ліги чемпіонів проти Шахтаря

Захисник Аталанти Маттео Руджері не допоможе команді у другому раунді Ліги чемпіонів проти Шахтаря.Читати далі

7 хв. ago

Хабі Алонсо: Мілан – одна з найбільших команд в історії

Головний тренер Баєра Хабі Алонсо поділився очікуваннями від матчу 2-го туру ЛЧ проти Мілана. Слова…

1 годину ago

Луїса Енріке прокоментував виключення Дембеле зі складу ПСЖ

Учора ПСЖ офіційно повідомив, що нападник команди Усман Дембеле не потрапив у заявку на матч…

1 годину ago

Зоря перевела легіонера до юнацької команди

Захисника "Зорі" Крістофера Нваезе відправили до команди U-19 наприкінці минулого тижня, повідомляє ТаТоТаке.Читати далі

2 години ago