Categories: Єврокубки

Журналіст: Після гри з Лаціо президент Динамо був вкрай незадоволений стратегією, яку обрала команда на цей матч

Журналіст Ігор Циганик поділився своїми враженнями від матчу «Лівий берег» – «Динамо» перед протистоянням киян із «Хоффенхаймом»

– Незважаючи на результат, гра була неоднозначною. «Динамо», як і «Шахтар», вигадує собі проблеми. Команда забиває швидкий м’яч, далi ще має моменти, але потім «Лівий берег» почав вирівнювати ситуацію на полі. Вони теж мали моменти.

Так, там немає особливих зірок, команда поступається «Динамо» за кадровим потенціалом, але вона організована. У другому таймі «Лівий берег» узагалі заволодів ініціативою. Якби не дурний гол із центру поля від Бражка… Потім вони вже зневірилися, що можна щось змінити.

Після гри з «Лаціо» президент киян був украй незадоволений стратегією, яку обрала команда на цей матч. Це було озвучено. Зараз не знаю, як буде, але на поєдинок проти «Хоффенхайму» вийдуть два опорні півзахисники, які дублюватимуть центрбеків, бо вони не витримують тиску. Можуть бути помилки. Це проблема для «Динамо».

З «Лівим берегом» було видно, як помилялися Попов та Михавко. Думаю, що Шовковський зробив висновки після «Лаціо», і на матч із «Хоффенхаймом» ми побачимо дисципліновану команду, яка думатиме як не пропустити, а потім уже забити. Я думаю, що вийде Бражко та Рубчинський. Або Михайленко.

Герреро у матчі з «Лівим берегом» не вразив. Було видно, що не туди відкривається. Був мало помітний. Тому гадаю, що на «Хоффенхайм» вийде Ванат. Також вийде Шапаренко. А пару центральних захисників складуть Попов та Михавко.

Максимович Назар

Recent Posts

Угорська команда, що складається лише з українців, вийшла в 4-й раунд Кубка

Угорський клуб «Торпо» виступає на рівні чемпіонату області та бере участь у національному кубку Угорщини…

2 години ago

Ігор Циганик: Пушич – не зовсім той тренер, який потрібен Шахтарю

Журналіст Ігор Циганик вважає, що наступним тренером донецького Шахтаря стане спортивний директор клубу Даріо Срна.…

2 години ago

Пилип Будківський забив 800-й гол Зорі в УПЛ

Форвард «Зорі» Пилип Будківський забив 800-й гол команди за історію її виступів в УПЛ.Читати далі

2 години ago

9-й тур Першої ліги мовою чисел та фактів

Рекордний автогол Безуглого, завершення забивної серії Юрченка - головне про дев’ятий тур Першої лігиЧитати далі

2 години ago

Володимир Баєнко: Знаходимось в перемовинах щодо інших можливих новачків

Генеральний директор криворізького "Кривбасу" Володимир Баєнко - про підписання французького нападника Ноа Ндомбазі.Читати далі

2 години ago

Младен Бартулович: Важкувато нам дався старт гри, але потім непогано пресингували, зуміли забити гол в кінці першого тайму

Тренер луганської «Зорі» Младен Бартуловіч про важливу перемогу над «Ворсклою»:Читати далі

2 години ago