Ультрас Кривбаса загинув на війні з Росією – йому був усього 21 рік

Герої з фанатської спільноти українських клубів віддають найдорожче за Батьківщину.

“Про втрату повідомляє колектив “The Company” (Кривбас). Данил Настич, друг “Рижий”. Наймолодший та відважний. Назавжди 21.

Народився 12.01.2003 в м. Кривий Ріг. Навчався у середній загальноосвітній школі № 89, здобувши неповну середню освіту. У вільний час він відвідував футбольні матчі на секторі, був представником червоно-білого руху у фанатському колективі “The Company”.

У липні 2018 року вступив до Криворізького професійного транспортно-металургійного ліцею , який закінчив у 2021 році за спеціальністю “Помічник машиніста тепловозу та слюсар з ремонту рухомого складу” – здобув диплом кваліфікованого робітника та повну середню освіту.

У липні 2021 року вступив до Політехнічного фахового коледжу Криворізького національного університету на заочне навчання, який закінчив у 2023 році за спеціальністю “Локомотивне господарство”. В період 2021-2023 років працював на “Арселорміттал” помічником машиніста.

До того як потрапив в націоналістичний рух, активно займався волонтерською діяльністю в благодійнийому фонді “Червона Калина ЮА”. У квітні 2023 року вступив до лав організації “Центурія”, швидко здобув авторитет у колективі завдяки своїй харизмі та здібностям.

Влітку 2023 року урочисто отримав звання “боєць” після завершення першої школи десятників. Незабаром завдяки природженим лідерським якостям став командиром Криворізького осередку.

У травні 2024-го поїхав на БЗВП в лави III окремої штурмової бригади I механізованого батальйону. 23.09.2024 в районі населеного пункту Новодяне, Сватівського району Луганської області героїчно загинув у боротьбі за Велику Україну.

Допоможемо родині: 5375411222762457 (картка сестри). Посилання на банку”, – повідомили в Telegram-каналі Troublemakers & Ultras Action.

Сапотюк Юрій

Recent Posts

Ла Ліга. Жирона з Циганковим поділила очки з Райо Вальєкано

Жирона з Віктором Циганковим у складі не зуміла на домашньому полі переграти Райо Вальєкано в…

4 хв. ago

Гол Кочергіна не врятував Ракув від вильоту з Кубка Польщі

Ракув, кольори якого захищає український центрхав Владислав Кочергін, припинив виступи в Кубку Польщі на стадії…

7 хв. ago

Себальос травмувався у матчі з Лаціо

Центральний захисник «Динамо» Браян Себальос отримав ушкодження в матчі 1-го туру загального етапу Ліги Європи з «Лаціо». Читати…

9 хв. ago

Результати матчів першого туру Ліги Європи

Сьогодні, 25 вересня, відбулося 9 матчів у межах першого раунду Ліги Європи УЄФА сезону-2024/2025.Читати далі

11 хв. ago

Ла Ліга. Барселона здобула сьому перемогу поспіль

У середу, 25 вересня, пройшов матч 7-го туру чемпіонату Іспанії з футболу, в якому грали…

13 хв. ago

Арсенал без Зінченка здолав Болтон у Кубку ліги

У середу, 25 вересня, пройшов матч 1/16 фіналу Кубка англійської ліги 2024/25 між командами «Арсенал» та «Болтон».Читати…

16 хв. ago