Серія А. Суперник Шахтаря в Лізі чемпіонів зазнав вже третьої поразки в сезоні

У матчі 5-го туру чемпіонату Італії Комо на виїзді несподівано здолав Аталанту (3:2).

У вівторок 5-й тур чемпіонату Італії завершував поєдинок між Аталантою та Комо. Багатостраждальна дуель мала відбутися ще напередодні, але гру було скасовано через погодні умови – сильні зливи, що пройшли над Бергамо, призвели до того, що поле стало занадто вологим, і тому м’яч практично не відскакував від газону.

Серія А. Пятий тур

Бергамо. “Гевісс Стадіум”

“Аталанта” – “Комо” 2:3

Голи: Дзаппакоста 18, Лукман 90+8 (пен.) – Стрефецца 46, Колашинац 54 (автогол), Фадера 58

Господарі з перших хвилин кинулись до воріт суперника, але новачок Серії А впевнено оборонявся, намагаючись час від часу робити вилазки у володіння підопічних Гасперіні. Перший небезпечний момент у матчі створили бергамаски: на 8-й хвилині Ретегі замикав передачу в дотик – голкіпер Комо виніс на кутовий.

Аталанта продовжувала намотувати кола навколо штрафного гостей і, зрештою, досягла успіху. Після подачі з кутового захисник гостей головою виніс м’яч за межі штрафного прямо на ногу Дзаппакості – Давіде з льоту поцілив у ворота.

Кутроне відповів потужним пострілом здалеку під поперечину – кіпер Аталанти у стрибку перевів на кутовий. В середині тайму Патрік стріляв з-під захисника з гострого кута – для Карнесеккі цей постріл не склав труднощів.

Одразу по перерві Комо зрівняв: Роберто віддав розкішний пас п’ятою на Стрефеццу і той з гострого кута закрутив під дальню стійку – 1:1. За трохи гості вийшли вперед: Ніко Пас пробив з правого флангу, Карнесеккі стрибнув у кут забирати сферу, однак м’яч під час польоту зачепив захисника і змінив напрямок польоту. Зрештою, гол записали на Колашинаца.

Не минуло і трьох хвилин як Комо забив втретє: Фадера отримав закидання з центра поля, двічі обіграв захисника і влучно пробив у правий кут.

На 63-й хвилині Аудеро дивом врятував Комо від гола, вже у падінні махнувши рукою і зупинивши м’яч після пострілу суперника. Наприкінці зустрічі Габріеллоні міг довершувати розгром, пробиваючи низом у лівий кут, але кіпер Аталанти бачив момент удару і врятував.

На сьомій доданій хвилині Влаховіча завалили у штрафному й арбітр призначив пенальті у ворота гостей. Лукман з позначки скоротив до мінімуму, але на більше не вистачило часу.

Перемога стала першою для Комо у поточній першості – підопічні Фабрегаса набрали 5 очок і піднялись з дна турнірної таблиці на п’ятнадцяту сходинку. Аталанта з 6-ма пунктами опустилась на дванадцяте місце.

Сапотюк Юрій

Recent Posts

Ла Ліга. Реал ледь не втратив перемогу ведучи в рахунку 3 : 0

Увечері 24 вересня відбувся матч 7-го туру чемпіонату Іспанії, в якому зустрічалися Реал та Алавес.…

2 години ago

Челсі знищив Барроу в Кубку ліги. Мудрик відзначився першою результативною дією в сезоні

Сьогодні, 24 вересня відбулися матчі 1/16 фіналу Кубка англійської ліги з футболу.Читати далі

3 години ago

Легенда польського футболу спрогнозував скільки голів заб’є Довбик в Серії А

Легендарний ексфутболіст збірної Польщі та італійської Роми Збігнев Бонек відреагував на гол українського форварда римлян…

3 години ago

Малиновський: Щиро дякую за підтримку, до зустрічі через декілька місяців

Півзахисник Дженоа Руслан Малиновський вперше прокоментував свою травму, яку отримав у матчі 5-го туру Серії А…

4 години ago

Шальке хоче запросити на посаду тренера легенду Реала

Німецький Шальке веде перемовини з легендою мадридського Реала Раулем. Про це повідомляє SDNA.Читати далі

4 години ago

Барселона розпочала перемовини з агентами Щенсни на заміну травмованому тер Штегену

Барселона активно шукає заміну Марку-Андре тер Штегену, який отримав серйозну травму кілька днів тому.Читати далі

4 години ago