Categories: УПЛ

УПЛ. Кривбас та Ворскла сильнішого не виявили

Минулого туру “Кривбас” на виїзді з мінімальним рахунком 1:0 обіграв “Лівий Берег”, а “Ворскла” на тижні провела перенесений матч 4-го туру УПЛ із “Динамо”, у якому поступилася з рахунком 3:1.

УПЛ, 7-й тур.

Кривбас Кривий Ріг – Ворскла Полтава 1 : 1.

0 – 1. Ієде – 41.

1 – 1. Соса – 45+2.

У минулому турі УПЛ Ворскла поступилася Динамо, тоді як Кривбас мінімально переміг Лівий Берег. Сьогоднішня гра між Кривбасом і Ворсклою розпочалася із затримкою в пів години через повітряну тривогу. Криворіжці з перших хвилин виглядали впевненіше та мали небезпечний момент, але Ісенко впорався з ударом головою, забравши м’яч до рук. Невдовзі матч знову був перерваний через повітряну тривогу.

Матч було відновлено. Кривбас повернувся до гри впевненіше, але незабаром обидві команди почали обмінюватися атаками, які не призвели до реальних гольових моментів. На 26-й хвилині Кривбас мав справді чудовий шанс: після подачі Бандейри і скидки Вакулка Твердохліб пробив головою, але м’яч пролетів вище воріт. Криворіжці все ж зуміли відправити м’яч у сітку після навісу зі штрафного Микитишина, коли Твердохліб, замкнувши передачу в падінні, вразив ворота. Однак після перегляду ВАР цей гол не було зараховано через офсайд.

Наприкінці першого тайму Ворскла вийшла вперед: Кане віддав передачу на Ієде в штрафному, форвард обіграв Романчука, пройшов повз Вакулка і потужним ударом вразив ліву дев’ятку – 1:0! Відповідь Кривбасу не забарилася: нападник потужно вистрілив по центру, але Іщенко з другої спроби впорався і забрав м’яч. Відразу після цього криворіжці все ж заробили гол у роздягальну, зрівнявши рахунок. Соса, під час подачі зі стандарту, вийшов на дальню стійку, відірвавшись від усіх захисників Ворскли, і головою переправив м’яч у сітку.

Старт другого тайму було відкладено через вже всім відому причину. Після перерви команди діяли не надто активно, хоча господарі мали момент: Ісенко відбив сильний удар По з середньої дистанції. Справжня небезпека виникла лише на 87-й хвилині, коли Соса спробував виконати удар через себе – вийшло ефектно, але приземлення виявилося болючим. До кінця гри команди не створили жодних результативних моментів, і матч завершився внічию з рахунком 1:1.

Максимович Назар

Recent Posts

Юрій Вернидуб: Не вистачало гостроти біля чужих воріт

Головний тренер криворізького "Кривбасу" Юрій Вернидуб на післяматчевій пресконференції прокоментував домашню нічию з полтавською "Ворсклою"…

31 хв. ago

Серія А. Гол+асист Довбика допомогли Ромі розгромити Удінезе

Рома приймала Удінезе в рамках Серії А 2024/25. На чолі "вовків" дебютував Іван Юріч, який…

33 хв. ago

АПЛ. Не вистояли – Ман Сіті у більшості на останніх секундах вирвав нічию у Арсенала

Манчестер Сіті у рамках 5-го туру АПЛ 2024/25 приймав Арсенал. Олександр Зінченко залишився поза заявкою,…

48 хв. ago

УПЛ. Битва лідерів з ТОП5 – Полісся зіграло внічию з ЛНЗ

Битва одних з лідерів турнірної таблиці, на даний момент. Недільний ігровий день очним протистоянням закрили…

2 години ago

Бундесліга. Байєр здолав Вольфсбург у грі на 7 голів, забивши на 90+3

У неділю, 22 вересня, 4-й тур чемпіонату Німеччини завершувала низка поєдинків.Читати далі

2 години ago