АПЛ. Вест Хем розгромно поступився Челсі – Мудрик залишився на лаві запасних

Нестабільність — наше все. Такий девіз у обох команд-учасників сьогоднішнього матчу. Сезон розпочався нерівно, втім є шанс потроху все налагоджувати та виправляти.

Мареска та Лопетеґі вийшли на матч без особливих сюрпризів у стартових складах. Так, як і очікувалось, не знайшлось там місця Михайлові Мудрику, який так і не з’явився на полі сьогодні.

АПЛ, 5-й тур

Стадіон: “Лондон Стедіум” (Лондон)

Головний суддя: Семюел Барротт (Англія)

“Вест Гем” – “Челсі” 0:3

Голи: Джексон (4, 18), Палмер (47)

“Вест Гем”: Ареола — Ван-Біссака, Мавропанос, Кілман, Емерсон (Крессуелл, 74) — Родріґес (Соучек, 47), Альварес (Солер, 54) — Кудус, Пакета (Ірвінґ, 73), Саммервілл (Антоніо, 54) — Боуен

“Челсі”: Санчес — Фофана (Дісасі, 57), Адарабіойо, Колвілл, Кукурелья — Кайседо, Фернандес (Дьюсбері-Голл, 84) — Мадуеке, Палмер (Фелікс, 64), Санчо (Нету, 57) — Джексон (Нкунку, 64)

Попередження: Соучек (47), Альварес (49), Кілман (77), Антоніо (83), Солер (90+3) — Фофана (45+1), Кукурелья (72)

Після неоднозначного матчу проти “Борнмуту”, в якому чудово проявив себе Джейдон Санчо, тепер він вийшов у старті і не в останню чергу завдяки його діям вже на перших хвилинах рахунок було відкрито. Здається, що захисники “молотобійців” ще не прокинулись так рано, а Санчо запустив по флангу Джексона, який просто взяв м’яча і полетів у штрафний майданчик до воріт. Удар з гострого кута поміж ніг Ареола і вже 0:1. Кумедно, що Ніколя відсвяткував цей гол у стилі танцю Thriller від легендарного Майкла Джексона.

Очікувалось, що після такого ляпасу команда Лопетеґі точно прокинеться, але ні, через 15 хвилин ще одна атака з виведенням нападника “синіх” на побачення з воротарем. Тільки тут вже треба відзначати і класну розпасовку в центрі, хоч і без провалу з боку Альвареса та Родріґеса не обійшлось. Кайседо вивів класною передачею Джексона віч-на-віч з голкіпером і той реалізував свій шанс, 0:2.
АПЛ. Вест Гем – Челсі 0:3. Дух Майкла Джексона на Лондон Стедіум – изображение 1

Тільки після цього Лопетеґі пішов на важливу заміну вже у першому таймі, знявши з гри Ґідо Родріґеса і випустивши замість нього Соучека, це додало балансу. Разом з тим нарешті почали з’являтись і якісь моменти біля воріт Санчеса. Зокрема спочатку Крисенсіо Саммервілл міг заробити пенальті, адже хапав його за руку у штрафному майданчику Уеслі Фофана, втім арбітр проігнорував, а ВАР підтвердив. Також був і гол від Кудуса, щоправда з офсайду. Та й просто хоча б якась регулярна активність біля воріт “синіх” з’являлась, втім без результату.

На початку другого тайму гості знову шокували своїх суперників: швидка контратака, яку розігнав Джексон, завершилась відкриванням та точним ударом від Коула Палмера у ближній кут Альфонс Ареола. 0:3.

А надалі ми просто дивились за тим, як “молотобійці” намагаються знайти свої моменти, а “Челсі” просто літає в контратаки. Відверто кажучи, ці контратаки виглядали куди небезпечнішими, ніж будь-які спроби команди Лопетеґі скоротити відставання. Також цікавий момент був у тому, що Енцо Мареска, який вчора заявив, що Нету — це правий, а не лівий вінгер, випустив замість Санчо саме Нету, на лівий фланг. А Мудрику, як і раніше, італієць не довіряє.
АПЛ. Вест Гем – Челсі 0:3. Дух Майкла Джексона на Лондон Стедіум – изображение 2

Сам другий тайм пройшов якось спокійно. Перевага “синіх” була значною, тому потенційний пропущений гол все одно не повертав інтриги, а вони самі вирішили трохи зайнятись транжирством, адже могли і повинні були забивати четвертий і п’ятий голи. Але не захотіли. Втім вистачило і трьох. Впевнена перемога, яка була забезпечена за рахунок хорошої реалізації, бо якщо відкидати від уваги голи у першому таймі, то сам матч виглядав рівно, ну принаймні у перші 45 хвилин.

Лопетеґі є над чим працювати, в минулому турі його команда ледь врятувала нічию проти “Фулгему”, не показавши по грі майже нічого, а тепер ось така поразка від “Челсі”. Ну а Мареска точно повинен розсипатись у компліментах на адресу своєї команди, сьогодні все вийшло.

 

Максимович Назар

Recent Posts

Серія А. Венеція перемогла Дженоа – Маліновський зазнав жахливої травми

Венеція та Дженоа зійшлися у поєдинку 5-го туру Серії А, а Руслан Маліновський з'явився на…

30 хв. ago

Екс-капітан Колоса увійшов до тренерського складу команди

Екс-гравець "Колосу" Вадим Мілько переведений до тренерського штабу першої команди з Ковалівки, де буде працювати…

1 годину ago

УПЛ. Використали чисельну більшість – Олександрія у більшості перемогла Лівий Берег

У сьомому турі УПЛ Олександрія приймала дебютанта елітного дивізіону "Лівий Берег". Господарі поля намагалися продовжити…

1 годину ago

Перша ліга. Переможну серію продовжено – Агробізнес обіграв Епіцентр

Безумовно, це була найбільш очікувана гра восьмого туру Першої ліги. Лідер групи А приймав другу…

1 годину ago

Динамо – Рух: стартові склади матчу 7-го туру УПЛ

Динамо прийматиме Рух в рамках 7-го туру УПЛ.Читати далі

2 години ago

Перша ліга. Невдалий дебют Вірта – Нива зазнала поразки від Поділля

У Хмельницькому у якості головного тренера "Ниви" дебютував Юрій Вірт. Читати далі

2 години ago