Вест Хем – Челсі: анонс матчу 5-го туру АПЛ

Англійська Прем’єр-ліга.
5-й тур. 21 вересня. 14:30.
Лондон. “Лондон Стедіум”
Головний суддя: Семюел Барротт (Англія)
Трансляція: Setanta Sports

Новини “Вест Гему”

Підопічні Хулена Лопетеґі знаходяться на 14-мі місці в турнірній таблиці Англійської Прем’єр-ліги після перших чотирьох турів. Наразі вдалось здобути тільки одну перемогу, ще була одна нічия і дві поразки. Пройдемось по цих матчах детальніше.

У першому турі була поразка від “Астон Вілли”, це насправді цілком логічно, враховуючи різні фази розвитку, в яких знаходяться колективи. Бірмінгемці справедливо переграли свого суперника. Далі була перемога над “Крістал Пелас” і це вже точно потрібно заносити в актив, враховуючи непогану форму команди Олівера Ґласнера.

Згодом вони програли “Манчестер Сіті” (1:3), де в принципі це було очікувано, а в четвертому турі програли “Фулгему” і саме за той матч їх потрібно критикувати, адже те, що вони витягнули там нічию на останніх хвилинах — скоріше диво, забив Данні Інґз, хоча це повинна була бути поразка. Цікаво, яких “молотобійців” ми побачимо у наступному матчі, а також чи зможе вийти на поле Ніклас Фюллькрюґ.

Новини “Челсі”

Коли ми говоримо про “Челсі”, то перш за все хочеться сказати про безумні трансфери, конфлікти в керівництві, невизначеність та нестабільність. Але про всі ці теми і так активно обсмоктані за останні тижні. Давайте все ж про їхні результати на старті сезону.

А там все очікувано нестабільно. Ледь пройшли “Серветт” у кваліфікації до Ліги Конференцій, а в АПЛ мають 2 перемоги, нічию та поразку. Програли у першому турі “Манчестер Сіті”, що було очікувано. Далі розгромили у другому таймі “Вулвергемптон”, втім у тій грі варто відзначати просто жахливу гру “вовків” в обороні.

Далі зіграли внічию з “Крістал Пелас”, де можна було б зачепитись за перемогу, але атака команди Марески поки що не вражає. Ну і минулий матч проти “Борнмуту” просто повинен був завершуватись поразкою, але якимось дивом, завдяки геройству Санчеса та майстерності Джейдона Санчо разом з Крістофером Нкунку, вийшло здобути перемогу, але дуже непереконливо. Яким “Челсі” вийде на цей матч? Тут зіба що звертатись до карт таро.

Особисті зустрічі

05.05.24 АПЛ “Челсі” — “Вест Гем” 5:0 20.08.23 АПЛ “Вест Гем” — “Челсі” 3:1 11.02.23 АПЛ “Вест Гем” — “Челсі” 1:1 03.09.22 АПЛ “Челсі” — “Вест Гем” 2:1 24.02.22 АПЛ “Челсі” — “Вест Гем” 1:0

Цифри та факти

  • “Челсі” непереможний у 9 з останніх 10 матчів у рамках Прем’єр-ліги;
  • У 3 з 4 останніх матчів між “Челсі” та “Вест Гемом” проходила ставка ТБ 2.5;
  • “Челсі” не зміг здобути перемогу за останні 3 виїзди на “Лондон Стедіум” (2 поразки і нічия).

Кадрова ситуація, орієнтовні склади

У Хулена Лопетеґі майже немає проблем зі складом, є тільки гравці, участь яких під невеликим сумнівом, але вони не травмовані, просто нещодавно відновились від пошкоджень. Мова про Емерсона Палмієрі та Нікласа Фюлллькрюґа. Всі інші точно готові грати.

Щодо Енцо Марески, то у нього точно більше головного болю. Точно не вийде на поле Ріс Джеймс, який є капітаном команди. Також все ще на травмі інший правий захисник — Мало Ґюсто, тому наразі в команді немає жодного профільного виконавця на цю позицію, хіба що підтягувати з молодіжки Ачемпонґа.

Також під питанням готовність вийти на поле Ромео Лавії. Зате наче як готові повернутись на поле Енцо Фернандес та Кірнан Дьюсбері-Голл.

“Вест Гем”, 4-2-3-1: Ареола — Ван-Біссака, Мавропанос, Кілман, Емерсон — Альварес, Родріґес — Кудус, Пакета, Саммервілл — Боуен

“Челсі”, 4-2-3-1: Санчес — Дісасі, Фофана, Колвілл, Кукурелья — Кайседо, Фернандес — Мадуеке, Палмер, Санчо — Джексон

Максимович Назар

Recent Posts

Реал Мадрид – Еспаньол: анонс матчу 6-го туру Ла Ліги

Чемпіонат Іспанії, шостий тур 21 вересня, 22:00. “Сантьяго Бернабеу” (Мадрид) Головний арбітр: Хосе Мунуера Монтеро…

2 години ago

Валенсія – Жирона: анонс матчу 6-го туру Ла Ліги

Чемпіонат Іспанії, шостий тур 21 вересня, 19:30. “Месталья” (Валенсія) Головний арбітр: Алехандро Ернандес Пряма трансляція:…

2 години ago

Ліверпуль – Борнмут: анонс матчу 5-го туру АПЛ

Англійська Прем’єр-ліга, п’ятий тур 21 вересня, 17:00. “Енфілд” (Ліверпуль) Головний арбітр: Тоні Гарріентон Пряма трансляція:…

2 години ago

Україна – Афганістан: анонс матчу ЧС-2024 серед футзальних збірних

Вирішальний матч у боротьбі за друге місце у групі С. Україна та Афганістан мають по…

3 години ago

Динамо – Рух: анонс матчу 7-го туру УПЛ

21 вересня, 18-00. Київ, Динамо ім. Лобановського  Арбітр: Віталій Романов (Дніпро) провів 146 ігор в…

3 години ago

Олександрія – Лівий берег: анонс матчу 7-го туру УПЛ

21 вересня, 15-30. Олександрія, КСК "Ніка" Арбітр: Денис Шурман (Київська область) провів 63 гри в…

3 години ago