Categories: УПЛ

Експерти визначили найкращого тренера, гравця та символічну збірну 4-го туру УПЛ

Відбувся перенесений матч 4-го туру («Динамо» — «Ворскла»), і після того, як зіграли усі команди, Українська Прем’єр-Ліга отримала моральне право обрати його героїв — символічну збірну 4-го туру Чемпіонату УПЛ, а також найкращого гравця та найкращого тренера 4-го туру.

Традиційно це було зроблено разом з ведучими, експертами, коментаторами УПЛ ТБ та представниками провідних спортивних ЗМІ України.

В опитуванні від УПЛ ТБ взяли участь Віталій Волочай, Максим Гіленко, Володимир Звєров, Олександр Костюк, Віталій Похвала, Владислав Шалота та Дмитро Шпірко.

Від журналістів голосували Іван Вербицький («Український тиждень»), Сергій Дрига («Спортарена»), Андрій Павлечко (NV), Віталій Пасічний (Football.ua), Олександр Попов («Динамо» від Шурика»), Олександр Сажко («Трибуна»), Ігор Семйон (Ua-football), Сергій Ситник («Футбум»), Михайло Смоловий («Та То Таке»), Андрій Твердохліб («Чемпіон»), Михайло Юхименко («Футбол 24»), Євген Ясенов («Террикон»). Плюс колективну думку висловили представники видань «Пресинг» та «Футбольний клуб».

Найкращим тренером 4-го туру було визнано Руслана Ротаня, який з «Олександрією» поклав на лопатки «Шахтар» (4:3), а найкращим гравцем 4-го туру назвали автора хет-трику в тому матчі Олександра Філіппова («Олександрія»).

Варто відзначити, що Ротаня назвали під №1 у своїх анкетах усі наші респонденти (21), а Філіппова під №1 — 19 з 21.

До топ-5 гравців також увійшли автор іншого хет-трику в 4-му турі Олександр Назаренко («Полісся»), Олексій Гуцуляк («Полісся»), Мухаррем Яшарі (ЛНЗ) та Безерра («Олександрія»). А до топ-3 тренерів увійшли Віталій Пономарьов («Рух») та Олександр Шовковський («Динамо»).

Загалом експерти назвали 17 футболістів та 6 тренерів на звання героїв 4-го туру, а також 45 кандидатів до символічної збірної. Тому, окрім 11 футболістів умовного стартового складу, ми добавили також умовний резерв символічної збірної туру: ЛЕДВІЙ (Рух), ПАЛАМАРЧУК (Інгулець), РУНІЧ (Рух), ХОЛОД (Рух), БАБЕНКО (Полісся), КАРАБІН (Рух), КОВАЛЕЦЬ (Олександрія), П’ЯТОВ (Інгулець), БЕЗЕРРА (Олександрія), КРАСНОПІР (Рух).

Максимович Назар

Recent Posts

Молодий грецький фахівець очолив клубну академію Кривбаса

"Кривбас" призначив нового директора своєї футбольної академії. Ним став 30-річний фахівець із Греції Маріос Александріс.Читати…

18 хв. ago

Артем Довбик: Зараз у Роми не дуже простий період

Цього тижня Артем Довбик був присутній на вечорі, організованому Асоціацією клубів "Роми" (Airc) та Об'єднанням…

20 хв. ago

Перша ліга. Діназ зазнав поразки від Кременя

У Демидові передостання команда групи Б Першої ліги приймала останню. Суперники у нинішньому сезоні до…

24 хв. ago

Дибала опублікував зворушливе прощання з Де Россі: Футбол часто буває несправедливим

Плеймейкер Роми Пауло Дибала висловив прощання Даніеле де Россі.Читати далі

1 годину ago

Фабіо Капелло: Мілану не можна звільняти Фонсеку

Відомий італійський тренер Фабіо Капелло впевнений, що з боку Мілана буде "неправильно" звільнити Паулу Фонсеку,…

1 годину ago

УПЛ U19. Динамо з двозначним числом голів розтрощило Рух

В межах матчу 7-го туру чемпіонату юнацьких команд київське Динамо приймало львівський РухЧитати далі

1 годину ago