ЧС серед футзальних збірних. Україна розгромила Анголу

У другому матчі на ЧС-2024 з футзалу збірна України зустрілася зі збірною Анголою. У першому турі обидві команди програли. Україна з рахунком 1:7 поступилася Аргентині, а Ангола програла 4:6 Афганістану.

ЧС-2024 з футзалу, груповий етап. 2-й тур.

Ангола – Україна 2 : 7.

0 – 1. Жук – 7-пен.

0 – 2. Корсун – 13.

0 – 3. Корсун – 16.

1 – 3. Елбер – 17.

1 – 4. Мельник – 26.

1 – 5. Зварич – 28.

1 – 6. Чернявський – 32.

2 – 6. Веду – 39.

2 – 7. Швед – 39.

Підопічні Олександра Косенка сьогодні в матчі другого туру групового турніру ЧС-2024 з футболу зустрічалися зі збірною Анголи. Нагадаємо, що у неділю українці поступилися Аргентині 1:7, а Ангола програла Афганістану – 4:6.

У матчі першого туру наша збірна провалила другий тайм і сьогодні від українців очікували лише перемогу. Україна та Ангола збірні різного класу, але цю перевагу треба демонструвати під час гри. Ангола хоч і програла Афганістану, але аже 29 разів пробили у площину воріт. Головним талантом ангольської збірної вважається 24-річний Елбер, який перший тур пропускав через дискваліфікацію. З такими гравцями треба завжди грати максимально уважно.

Українці зі старту зустрічі прогнозовано почали активно пресингувати суперників і намагалися якомога швидше відкрити рахунок. Шикарну можливість забити втратив Євгеній Жук, який з декількох метрів пробив прямо в голкіпера. Високий пресинг створював суттєві проблеми футболістам збірної Анголи, але довести свої атаки до логічного завершення тривалий час нашим хлопцям не вдавалося.

На сьомій хвилині Паоло збив Жука і арбітр призначив пенальті. З пенальті Євгеній Жук не схибив – 0:1. З гри не змогли забити, але стандарт допоміг. Дуже багато виручав збірну Анголи Гоміту. Проте, врятувати після удару Корсуна він не зміг – 0:2. Клас є клас… Через декілька хвилин Ігор Корсун після шикарної передачі Фаренюка довів рахунок до розгромного – 0:3.
ЧС-2024 з футзалу. Ангола – Україна 2:7. Не залишили шансів африканцям – изображение 1

На жаль, втримати свої ворота “сухими” наші хлопці не змогли. У верхній кут пробив Елбер – 1:3. Навіть попри пропущений м’яч це був хороший перший тайм.

Відразу після перерви африканці кинулися забивати, адже розуміли що немає куди відступати. Таким чином, у підопічних Косенка з’являлося більше вільних зон. У захисті українці грали не надто надійно і проти більш іменитого суперника у нас можуть бути суттєві проблеми. На 26-й хвилині Андрій Мельник потужним ударом зі штрафного не залишив шансів голкіперу – 1:4. Наші хлопці не збиралися зупинятися на досягнутому і забили ще. У порожній кут після передачі Абакшина забив Зварич – 1:5. Через чотири хвилин Ігор Чернявський переправив м’яч у ворота Гоміту – 1:6. Те що треба було! Наприкінці зустрічі розслабилися і пропустили ще раз – 2:6. Проте, останній гол у матчі був за нами. М’яч у свій актив записав Швед – 2:7.

У підсумку, розгромна перемога України!

Максимович Назар

Recent Posts

Манчестер Сіті за крок від повторення легендарного рекорду МЮ

Манчестер Сіті залишилося не програти один матч, щоб повторити рекорд Манчестер Юнайтед за кількістю поєдинків…

1 годину ago

Наставник Динамо Загреб залишив клуб після ганебної поразки від Баварії

Головний тренер Динамо Загреб Сергій Якирович залишив посаду наставника команди.Читати далі

1 годину ago

Збірна України піднялася на одну позицію у рейтингу ФІФА

Збірна України займає 24-е місце в оновленому рейтингу ФІФА. Команда Сергія Реброва піднялася на одну позицію порівняно з липнем, зумівши…

1 годину ago

Продаж квитків на матч Ліги Націй Україна – Чехія у Вроцлаві призупинено через повінь у Польщі

Продаж квитків на матч Ліги Націй Україна – Чехія у Вроцлаві призупинено. Читати далі

1 годину ago

ЛЧ. Бенфіка з Трубіним в гостях здолала Црвену Звезда

Бенфіка відкрила для себе оновлену Лігу чемпіонів виїзним матчем проти Црвени Звезди. Фаворит зустрічі здобув…

2 години ago

Білодід стала амбасадором Металіста 1925

Металіст 1925 офіційно оголосив про те, що амбасадором клубу стала знаменита українська дзюдоїстка Дар’я Білодід. Читати далі

2 години ago