Categories: Єврокубки

Олег Федорчук: Нічия з Болоньєю буде прийнятним результатом для Шахтаря

Відомий український тренер та експерт Олег Федорчук поділився очікуваннями від матчу 1-го туру Ліги чемпіонів, у якому “Шахтар” на виїзді зіграє з “Болоньєю”.

“Вважаю, що “Болонья” та “Шахтар” ще тільки виходять з того кризового стану, в якому опинилися на старті сезону. Як на мене, якби “містяни” грали в тому складі і з тим кермовим, що минулого чемпіонату в Серії А то “гірникам” було б несолодко. Але Тьяго Мотта вже очолює уславлений “Ювентус”, а ціла група виконавців була вигідно продана в інші клуби.

Тому не дивно, що з новим підбором гравців у “Болоньї” ще далеко не все виходить, хоча вона дотримується схеми 4-2-3-1, активна на флангах, часто користується кросами. Однак незіграність ще перешкоджає матеріалізувати в забиті голи ту перевагу, яку “містяни” мають у кожному поєдинку. Звичайно, потрібен час і для порозуміння футболістів із новим тренерським штабом.

У “Шахтаря” в УПЛ також трапляються провали. Останній матч із “Карпатами” не повинен вводити в оману, львів’яни своєю нерозсудливістю допомогли “гірникам” легко взяти гору. У Болоньї буде зовсім інша гра і переконаний, що господарі не будуть спостерігачами, коли донеччани в невисокому темпі комбінуватимуть. До того ж, після втрати у перших чотирьох турах одразу 9 очок “Болонья” захоче зробити ставку саме на єврокубкову кампанію, тож налаштованість буде максимальною. Підтримуватимуть господарів та численні вболівальники.

Ось чому я схиляюся до того, що завтра буде зафіксовано нічию і це, вважаю, буде прийнятним результатом для “гірників”, – сказав Федорчук.

Нагадаємо, що матч “Болонья” – “Шахтар” відбудеться у середу, 18 вересня, і розпочнеться о 19:45.

Сапотюк Юрій

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

6 години ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

6 години ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

6 години ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

7 години ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

7 години ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

7 години ago