Categories: Єврокубки

Син легенди Шахтаря: Буду вболівати за Болонью

Син екс-форварда “Шахтаря” Андрія Воробья – Максим, який грає за “Болонью” U-19, розповів про свою гру в Італії та поділився очікуваннями від матчу Ліги чемпіонів “Болонья” – “Шахтар”, який відбудеться 18 вересня.

– Коли я був дитиною, мій батько підштовхував мене бути нападником, даючи поради та змушуючи наполегливо тренуватися. Потім, коли я подорослішав, я став більше усвідомлювати роль на полі, яку я хотів грати, і я доклав усіх зусиль, щоб потрапити до такого великого клубу, як “Болонья””.

Мені довелося почати з самого низу, тому що в Італії мене ніхто не знав, а потім, з багатьма жертвами, крок за кроком, я приїхав сюди. Спочатку я грав як зовнішній нападник, тепер я півзахисник з атакувальними характеристиками, з введенням без м’яча і з хорошими акробатичними навичками. Якість, яку я набув, граючи в італійській лізі, – це більша рішучість, більша агресивність у відборі м’яча. Тепер я відчуваю, що можу грати на різних позиціях у півзахисті, відповідно до запитів тренера.

Коли “Болонья” вирішила зробити на мене ставку, я був дуже схвильований і сповнений гордості: для мене це великий крок вперед, ще й тому, що перша команда грає в Лізі чемпіонів. Батьки сказали мені, щоб я продовжував наполегливо працювати і заслужив цю футболку”. У середу він дивитиметься матч Молодіжної ліги з трибун, а вдома – з друзями – матч Ліги чемпіонів: “За кого я буду вболівати? Я гравець “Болоньї”, тому вболіватиму за “россоблу”, незважаючи на те, що тренер команди донецького “Шахтаря” до 19 років Олексій Бєлік є моїм хрещеним і грав з моїм батьком.

Максимович Назар

Recent Posts

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

1 хв. ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

3 хв. ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

6 хв. ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

9 хв. ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

11 хв. ago

Інфантіно скликатиме екстрену нараду з телекомпаніями через відсутність транслятора клубного ЧС-2025

Президент ФІФА Джанні Інфантіно скликав екстрений брифінг з керівництвом телебачення щодо клубного чемпіонату світу, повідомляє…

16 хв. ago