Categories: Єврокубки

Болонья – Шахтар: передматчева прес-конференція Маріно Пушича

Головний тренер Шахтаря Маріно Пушіч поспілкувався з пресою перед матчем Ліги чемпіонів сезону 2024/25 проти Болоньї.

“Звичайно, можна зазначити, що Болонья втратила гравців, але водночас вона залучила декілька хороших виконавців. Перформанс Болоньї був на високому рівні, і я вітаю команду з результатом. Я не відокремлюю гравців від команди і не виділяю окремих футболістів. Карлос, наприклад, має досвід з АЗ, що є великим плюсом.

Я вважаю, що в кожному матчі шанси 50 на 50. Футбол досяг високого рівня, тому шанси є у всіх, адже всі починають з нуля, і все вирішуватиметься на полі.

Щодо нового формату турніру, я змінив свою думку. Новий формат досить відмінний і вимагатиме іншого підходу. Вважаю, що потрібно побачити його на практиці. Треба бути готовими до більшої кількості суперників. Ми будемо готуватися і викладатися на повну. Завтрашній матч стане відмінною можливістю оцінити, як працює новий формат.

Щодо Марлона та його позиції, можу сказати, що він не має конкретної позиції (сміється). Він не готовий на всі 100%, але я радий, що він повернувся. Гра проти Карпат довела, що він адаптується до команди. Ми працюємо над його кондиціями. Це не стосується конкретної позиції, а того, як він проявляє себе та його навичок. Звісно, є позиції, де йому зручно грати, але я вважаю, що гравці можуть грати в різних ролях. Він багатофункціональний гравець, і це велика перевага для нас.

Щодо статистики, авторитетні ресурси можуть оцінювати наші шанси низько, але вони не знають про поточні обставини і всі складнощі, які є в команді. Я хотів би підкреслити, що вони не мають повної інформації про те, що відбувається в колективі. Можна згадати останній сезон, де ми добре виступили.

Я можу погодитися з експертами, які оцінюють нас низько, але я впевнений, що все вирішуватиметься на полі, і це шанс показати, що всі попередні прогнози можуть бути хибними. Ми продемонструємо це на полі”, – розповів Пушіч.

Максимович Назар

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

22 хв. ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

26 хв. ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

27 хв. ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

31 хв. ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

33 хв. ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

35 хв. ago