Categories: УПЛ

Гагарін: У Кривбаса 30 футболістів, а така ситуація трапилася тільки зі Стецьковим. То, може, проблема не в клубі?

Віцепрезидент “Кривбаса” Артем Гагарін прокоментував відсторонення від тренувань із командою захисника Тимура Стецькова.

“На жаль, таке трапляється у футболі й не тільки в “Кривбасі”, але у всіх ситуації різні. Це погана практика, якщо це відбувається систематично. Але хотів би зауважити, що у нас в клубі 30 футболістів, а така ситуація трапилась тільки з одним, так, може, проблема не в клубі? Я розумію, що зазвичай футбольна спільнота стає на бік футболістів, але, думаю, що тут треба враховувати усі нюанси та деталі.

Жодне рішення не приймається без відома президента. Цей випадок не є виключенням, тим більше, наскільки мені відомо, Тимур особисто просив президента не продавати його влітку, хоча пропозиції були. Це їх домовленість, частиною якої було продовження контракту.

Вважаю, це дуже вагомий аргумент, для розуміння контексту всієї цієї історії. Так от, вони поговорили, і клуб та президент, як завжди, пішли назустріч гравцеві, але, на жаль, потім це виявилось банальною хитрістю футболіста та агента, або, як він себе називає “консультанта”.

Як зараз Юрій Миколайович може розраховувати на гравця, який думками явно не в нашому клубі? Між ними була особиста розмова після якої і було прийнято остаточне рішення. У 2022 Вернидуб повірив в Стецькова на самому початку його перебування в “Кривбасі”, коли Тимур тільки почав відновлюватись після тяжкої травми коліна і зробив з нього за півроку основного гравця бронзового призера УПЛ.

Памʼятаєте, як перед зимовою паузою багато хто бачив у Стецькові кандидата в національну збірну? У мене просте питання, а де зараз ці розмови? Я вважаю, що гравець не впорався з цим тиском, а найближче оточення та всякі “консультанти” тільки посилювали цей тиск, що негативно впливало на самого Тимура. Але Юрій Миколайович вірив і продовжував довіряти і підтримувати гравця. А що було далі, я вже казав”, – наводить слова Гагаріна Sport-express.

Максимович Назар

Recent Posts

Джан П’єро Гасперіні: Арсенал – чудова команда, яку важко обіграти

Увечері 19 вересня відбулися матчі 1-го туру Ліги чемпіонів 2024/25.Читати далі

32 хв. ago

Джерело: для Мудрика важливий 10-й номер, він вимагав його в Челсі

За інформацією ТаТоТаке, Михайло Мудрик перед підписанням контракту з Челсі просив у одного керівника віддати…

1 годину ago

14-річний вундеркінд Арсеналу встановив рекорд у Юнацькій лізі УЄФА

14-річний Макс Даумен встановив новий рекорд, ставши наймолодшим гравцем в історії "Арсеналу" у Юнацькій лізі…

1 годину ago

Хабі Алонсо: Це лише перша гра, але, звісно, ​​ми задоволені

19 вересня о 19:45 відбувся матч 1-го туру Ліги чемпіонів. Німецький Байєр у гостях відвантажив…

1 годину ago

Інгулець може підписати захисника Динамо

За інсайдерською інформацією, на перегляді в “Інгульці” перебуває 20-річний правий захисник “Динамо” Артем Бенедюк.Читати далі

1 годину ago

Ганс-Дітер Флік: Ми маємо визнати, що Монако заслужив на перемогу

Головний тренер «Барселони» Ганс-Дітер Флік оцінив поразку від «Монако» (1:2) у матчі 1-го туру основного турніру оновленої…

1 годину ago