Categories: Перша ліга

Валерій Кривенцов: Перший тайм у виконанні Буковини був практично ідеальним

Головний тренер «Буковини» Валерій Кривенцов прокоментував поєдинок 7-го туру Першої ліги, в якому чернівецька команда на виїзді здолала «Металіст» з рахунком 1:0.

– Які ваші враження від матчу?

– Була така ж бойова гра, як і у всіх попередніх матчах Першої ліги. Хочу відзначити гру нашого суперника. «Металіст» – молода команда, у складі якої є велика кількість перспективних гравців, а також немало досвідчених виконавців. Перший тайм у виконанні «Буковини» був практично ідеальним в плані настрою, агресії тощо. Команда намагалась активно йти вперед, бити по воротах, робити флангові передачі. Таку ж гру, яка була у першому таймі, хочеться бачити і у наступних матчах. У другому таймі «Металіст» перебудувався, тому нам також довелося внести деякі зміни у гру. Але при цьому «Буковина» не дозволила супернику створити якусь серйозну загрозу. Також ми не реалізували свої моменти, які були як у першому, так і в другому таймі, хоча могли ще забити 2–3 м’ячі у ворота харків’ян. Хочу привітати нашу команду та всіх вболівальників з важливою перемогою.

– У порівнянні з минулим матчем проти «Епіцентра» ви зробили чотири зміни у стартовому складі. Це така реакція на невдалий результат у попередній грі чи все-таки пошук оптимального складу?

– У серпні «Буковина» провела сім матчів: чотири у чемпіонаті та три у Кубку України, тому нам необхідна була ротація складу. Але потім наступила перша велика пауза, і у нас з’явилося трохи часу, щоб ми розібралися зі своїми помилками та дали змогу хлопцям проявити свої найкращі футбольні якості на тренуваннях. У сьогоднішньому матчі проти «Металіста» на поле вийшли ті гравці, які у фізичному плані були краще підготовлені.

– «Металіст» та «Буковина» нещодавно зустрічалися на футбольному полі – у період літнього міжсезоння команди провели контрольний поєдинок. Якщо порівняти той матч і сьогоднішній, то які висновки ви зробили щодо своєї команди проти того ж суперника?

– Очевидно, що матчі були різними за статусом. Влітку не було такої великої відповідальності за результат, тому команди, можна сказати, грали у своє задоволення, а сьогодні на першому плані був позитивний результат, необхідно було лише перемагати у цій грі. Я дуже задоволений, що нам вдалося здобути три очки. Зараз у «Буковини» буде довга пауза без офіційних матчів, тому обов’язково надамо футболістам декілька вихідних, а далі будемо ретельно готуватися до наступних поєдинків.

– Яка загалом ситуація з травмованими гравцями?

– Давронбек Азізов наразі відновлюється, Данило Каневцев вже незабаром розпочне тренуватися у загальній групі. Богдан Бойчук багато пропустив через травму, але своєю роботою на тренуваннях продемонстрував, що вже готовий виходити в основному складі. Хочу відзначити Ігоря Солдата, який після тривалої перерви вийшов сьогодні у старті і зіграв дуже надійно. Він – хороший футболіст, нам його дуже не вистачало.

Сапотюк Юрій

Recent Posts

Основний форвард Лаціо пропустить матч із Динамо

Основний форвард «Лаціо» Валентін Кастельянос, найімовірніше, пропустить матч першого туру Ліги Європи проти «Динамо» Київ,…

27 секунд ago

Володимир Кличко став амбасадором Динамо

«Динамо» оголосило про початок співпраці з колишнім чемпіоном світу з боксу Володимиром Кличком. Читати далі

3 години ago

Дані Карвахаль: Страйк серед гравців через збільшення кількості матчів є можливим

Правий захисник «Реала» Даніель Карвахаль поділився думкою щодо збільшення кількості матчів за сезон. Читати далі

3 години ago

Матвієнко: Хочемо як мінімум потрапити до зони команд, які борються за плейоф

Захисник "Шахтаря" Микола Матвієнко та найкращий гравець матчу з "Болоньєю" (0:0) за версією УЄФА висловився…

3 години ago

Один із найсильніших клубів світу хоче купити Луніна. Він замінить легенду

«Реал» оголосив про новий контракт з українським воротарем Андрієм Луніним, який отримав договір до літа 2030…

3 години ago

Юрій Гура: В очах гравців Шахтаря у Болоньї не помітив іскри

У матчі першого туру групового раунду Ліги чемпіонів 2024/25 донецький «Шахтар» грав на виїзді із…

3 години ago