Categories: УПЛ

Олександр Поздєєв: Важка гра. ЛНЗ дуже гарний суперник

Головний тренер “Колоса” Олександр Поздєєв підбив підсумок матчу 6-го туру УПЛ з ЛНЗ (1:1).

– Важка гра. Дуже гарний суперник. Так складалася гра, що ми продемонстрували характер – це дуже сподобалось. Був на полі характер, була непоступливість, було велике бажання, розуміння, що ми робимо як ми домовилися грати.

Так, ми сьогодні зіграли обережніше, і в ідеалі хочеться більше бути з м’ячем, але є такі ігри, як сьогодні, є такі часи, як сьогодні – я про нашу ситуацію – коли треба закатати рукави та демонструвати багато чорнової роботи, працювати на полі. Воно приносить свої плоди.

Що все-таки вплинуло на команду, що сьогодні ми побачили таку, зовсім іншу гру від “Колоса”?

– Та нічого не вплинуло. Тут кожен хлопець у команді має велике бажання виправити ситуацію. Від тренерського штабу, від працівників та футболістів усі хочуть виправити ситуацію. Ми розуміємо, що вона сама по собі не виправиться – для цього потрібно докладати зусиль у кожному аспекті.

І коли ти це розумієш, коли робиш правильні кроки, коли докладаєш правильних зусиль – воно має позитивну динаміку.

Банальний пропущений гол після кутового. Чому це сталося?

– Гарне питання, чому так сталося. Стандартне становище, і справді прикро, дуже просто. Ми воювали за цей результат і дуже просто дали відігратися. Потрібно розбиратися. Стандартне становище – це дуже важливий аспект. Сьогодні ми трохи у ньому недопрацювали.

– “Колос” був 3-ою найстаршою командою в УПЛ. Сьогодні середній вік гравців – 23,7 років, тобто це вже 3-й наймолодший склад УПЛ. Із чим пов’язані такі стрибки? Може вам комфортніше працювати з молодшими гравцями?

– Немає такої різниці, комфортніше чи не комфортніше. Скажімо, молодь – це майбутнє наше. Якщо вона дає підстави бути тут – я не бачу перешкод. А глобально не важливо тобі 18 чи 34. Тут питання одне: ти готовий працювати чи не готовий, ти готовий навчатися чи ні. Все іншого немає. Скільки років – не має значення.

Молоді хлопці дають підстави, без проблем, звичайно, тому мають свій шанс. І я дуже задоволений, що вони зростають в УПЛ.

Сьогодні вийшли у старті гравці, які, по суті, дуже мало провели часу із командою – Болівар, Красники. Як ви оцінюєте їхню сьогоднішню гру?

– Молодці, старалися. Вони з корабля на бал потрапили. Ми маємо деякі кадрові проблеми. Хлопцям було важко, вони не в оптимальних кондиціях, але вони терпіли, намагалися бути частиною команди, не випадати, розуміти, що ми робимо. Це великий плюс і велике спасибі. Ми раді, що вони віддали всіх себе

Що скажете про гру Дієго?

– Те саме. Дієго має дуже класні якості. Він фізично дуже класно складний. Тут питання травм, на жаль, його переслідують. Дуже сподіваємося, що він далі набиратиме кондиції. Він є важливим для нас гравцем.

Максимович Назар

Recent Posts

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

1 хв. ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

3 хв. ago

Інфантіно скликатиме екстрену нараду з телекомпаніями через відсутність транслятора клубного ЧС-2025

Президент ФІФА Джанні Інфантіно скликав екстрений брифінг з керівництвом телебачення щодо клубного чемпіонату світу, повідомляє…

9 хв. ago

Бойкот. Ультрас Роми протестують проти звільнення Де Россі

18 вересня "Рома" оголосила про звільнення Даніеле Де Россі з посади головного тренера.Читати далі

12 хв. ago

Пономарьов: Я задоволений тим, як виглядав Рух на старті сезону

Головний тренер "Руху" Віталій Пономарьов розповів про те, як команда готується до матчу 7-го туру…

14 хв. ago

ЛЧ. Результати всіх матчів п’ятниці

Сьогодні, 19 вересня, відбулося шість матчів у межах першого раунду Ліги чемпіонів УЄФА сезону-2024/2025.Читати далі

20 хв. ago