Ла Ліга. Реал розписав суху нічию з Бетісом

В рамках програми дня у останньому турі Ла Ліги 2021/22 було проведено матч.

 Чемпіонат Іспанії 2021/22, 38-й тур

 Реал Мадрид – Бетіс – 0:0.

Мадридський Реал у останньому домашньому матчі сезону приймав Бетіс. Дербі королівських клубів не мало турнірного значення – “вершкові” давно насолоджуються чемпіонством, а “вердібланкос” кваліфікуються у Лігу Європи. Тим не менш, більш важливим поєдинок був для підопічних Карло Анчелотті, адже це було репетиція перед фіналом ЛЧ. На поле вийшов найсильніший склад господарів.

Репетиція виявилась не дуже хорошою для Мадрида. Протягом усього матчу команди грали на рівних, причому до перерви андалусійці виглядали навіть гострішими. На замикання подачі Менді у виконанні Бензема (Бартра заблокував удар) гості відповіли небезпечним пострілом Вілліана Жозе з околиць штрафного – м’яч пройшов поруч з лівою стійкою. На 43-й же хвилині Хуанмі тікав на рандеву з Куртуа, однак Мілітао в останню мить наздогнав нападника Бетіса.

В другому таймі атака Реала виглядала значно краще. Зокрема, “бланкос” могли забивати на старті внаслідок кросу на Бензема й удару Родріго з відскоку, але бразилець не зміг влучити у правий нижній кут. На 66-й хвилині Вінісіус виконав небезпечну скидку після навісу з кутового, яку Бартра виніс практично з порожніх воріт. На 83-й Бензема пробивав з-за меж штрафного над дальньою дев’яткою, а на 84-й він же влетів на лівий край карного майданчика і запустив м’яч над ближньою.

Бетіс міг покарати за марнотратство контратакою 3-в-2, в якій Хоакін стріляв метрів з восьми – втім, нападник вистрілив у небо! Зрештою, фінальний свисток зафіксував нульову нічию.

Максимович Назар

Recent Posts

Син емігрантів із Коломиї підписав професійний контракт із Манчестер Юнайтед

Півзахисник Захері Бауманн закріпив свій зв'язок із Манчестер Юнайтед.Читати далі

54 хв. ago

Карло Анчелотті: Ендрік дуже багато працює. Він вийде в старті Реала в одному з найближчих матчів

Головний тренер мадридського "Реала" Карло Анчелотті висловився про бразильського форварда клубу Ендріка.Читати далі

58 хв. ago

Екс-спортивний директор Вереса: Габовда – нарцис. Використовує клуб для самопіару

Ексспортивний директор Вереса Сергій Коваль в ексклюзивному інтерв’ю сайту «Український футбол» чесно розповів про Юрія…

60 хв. ago

Визначено найкращих молодих футболістів України серпня

За підсумками серпневого голосування проекту "Золотий Талант" було визначено найкращих гравців України у серпні в…

1 годину ago

Захисник Вереса поділився очікуваннями від матчу з Інгульцем

Захисник рівненського «Вереса» Семен Вовченко поділився очікуваннями від матчу 7-го туру Української Прем'єр-ліги проти «Інгульця».Читати…

1 годину ago

Друга ліга. Локомотив на виїзді переміг “двієчку” Металіста 1925

Сьогодні стартував черговий сьомий тур у Другій лізіЧитати далі

1 годину ago